Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az alábbi fiúnevek közül...

Az alábbi fiúnevek közül melyik a legkevésbé rossz, a leginkább vállalható?

Figyelt kérdés
Mindegyik hivatalosan adható Magyarországon.

2022. júl. 3. 13:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
97%
A Taszilót Arisztiddel adnám párban. 😆
2022. júl. 8. 19:50
 22/39 anonim ***** válasza:
96%
Addodaát
2022. júl. 8. 20:16
 23/39 anonim ***** válasza:
89%
De miért kellene ezekből választani? Az összes eleg szarul hangzik.
2022. júl. 8. 21:31
 24/39 anonim ***** válasza:
73%
Ebből Adeodát lennék,ha ebből lehet választani. Másodiknak a Tonuzóba tetszik. :)
2022. júl. 11. 21:39
 25/39 anonim ***** válasza:
96%
Addideadidit
2022. júl. 12. 13:36
 26/39 A kérdező kommentje:
KATApán név senkinek sem tetszik?
2022. júl. 12. 13:39
 27/39 anonim ***** válasza:
87%
Van asszem valami Kataflám doló(?) gyógyszer, nem tudom, hogy írják; a Kata miatt túl lányos; a pánról a Pán Péter jut eszembe, meg még a pántlika; tehát ez így kábé Katának lenne a pántlikája. Nem teljesen vállalhatatlan, tehát, ha nagyon muszáj lenne, viselném ezt a nevet; de a Kata és a Tapi becenevek, meg a Páni, hogy páni(kszerű) félelem miatt az is nagyon rossz;valami jobb alakváltozat kéne, ha a Katából fiú nevet kellene csinálni. :):) Én egyszer beírtam egy másik kérdés alá poénból, hogy Katalizátor. Most így még gondolkodok; hogy Katagyörgy; így egybe, de ez olyan unisex név lenne inkább, vagy nemtom, ez brutális lenne, ha valaki ezt a nevet adná a gyerekének, hogy Katagyörgy XDD Mondjuk például esetleg Katoró, Katenó, ja tényleg, amúgy van ilyesmi szent, hogy Szent Kajetán, de magyar környezetben az is furán hangzik. Katirin(túl lányos megintcsak), Katirvin (az Ervin irányába próbáltam meg elindulni, de mintha valami Otrivin (nemtomjólírtam-e), nevű gyógyszer is lenne; szóval lehet, hogy sokan elírnák a nevét. Katarán az mintha egy nőcsábásznak akarnák eleve predesztinálni a gyereket; minthogyha nem lenne választása; szerintem ez se jó. Katoron -toron miatt nem jó. Katrilló -esetleg ez is még egy kicsit lányos; Katrillausz már jó, és lehetne Klausznak becézni, ami már férfias. Most még gondolkodok, hogy Katalusz, az már megint nem annyira jó; a Katullusz viszont elgondolkodtató; volt olyan költő, ha jól tudom, és úgy emlékszem, ő pasi volt.
2022. júl. 12. 14:48
 28/39 anonim ***** válasza:
87%
*a Katenó még az is rossz; mert,hogyha szétbontjuk , és angolosan ejtjük, akkor Kate no; tehát, mintha kizárná, hogy Kata, Kate(Két,Kéjt) nevű lányokkal randizzon; szal még az se túl jó.
2022. júl. 12. 14:49
 29/39 A kérdező kommentje:
Katasztróf, Kataszter vagy Katamarán hogy tetszene mint férfinév?
2022. júl. 12. 15:11
 30/39 anonim ***** válasza:
56%
Katamarán már kezd jó lenni. Nekem meg most jutott eszembe pl a Katanelló, Katenelló, Katenell. Még ezek se rosszak.Sőt, a Katenell kifejezettem tetszik. :):)
2022. júl. 12. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!