Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerek tartást nem fizet az...

Gyerek tartást nem fizet az apuka!?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egyedül nevelem 6 éve a kisfiam, az apuka 6 éve hogy nem látta a gyereket.

Gyerek tartást már 5 éve intézem, de sehova nem haladunk.. Mindig van valami ha keresi a végrehajtó.

Vagy kijelnti magát a munka helyről, vagy éppenséggel más munkát vált.

3 napja fel hívtam a foglalót, azt mondta hogy írásba adjam be hogy menyivel tartozik.. Az oké hogy írok, azután mi lesz? Mert azért egyedül nevelni nehéz, segítség a fasorba.. Egyedül csak én vagyok a fiamnak😪

15000ft-rol van szó.. Ami szerintem nem sok.

Valaki segítsen.. Már lassan inkább feladom😔

2022. júl. 3. 01:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig feketén dolgozik? Nincs semmi a nevén? Ingatlan, autó?
2022. júl. 3. 01:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Adj be kérelmet a gyermektartasdij állami megelolegezesere, az alapból azzal indul, hogy a gyamhivatal hivatalból feljelentést tesz a rendőrségen kiskorú veszelyeztetese miatt. Van olyan, akinél ez használ és hipp-hopp mégis tud majd fizetni
2022. júl. 3. 07:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ahogy a 2es írja. Az én apámat másfél év szabadságvesztésre ítélték, 3 évre felfüggesztve. Kapott egy pártfogót, a pártfogó segített neki munkát találni. Így nem volt több kifogás.
2022. júl. 3. 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:

1/3 nem tudok róla semmit. Nem hiszem hogy lenne ingatlana vagy esetleg más a néven.

2/3 Ezt hol tudom be adni ezt a kérelmet? Ne haragudj hogy tudatlan vagyok. 😪 De már én érzem ez az egész miatt kellemetlenül.

3/3. Köszönöm ❤️

2022. júl. 4. 00:31
 5/7 anonim ***** válasza:
A kormányablakban.
2022. júl. 4. 06:13
 6/7 anonim válasza:
kományablak viszon simán lehet belöle birosági ügy is
2022. aug. 1. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Olvassa még valaki ezt a kérdést?
2024. márc. 2. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!