Fecóka béna becenév?
Tesóm született. Mostohaapám Fecó, öcsém pedig Fecóka. De nem bírom megszokni, mert nekem a Fecóka olyan hülyén jön ki, mint mondjuk a Jocóka. Józsika még elmegy, de Jocóka az nem.
Sajnos sok Ferenc van a családba, Feri, Ferkó, Ferike, Feca, Feci, stb.
És most megszületett Fecóka.
Fecóka 20, 30 évesen is Fecóka marad valószínűleg, akor ő is kifejthet erről a véleményét. Ezért nem kell generációkon át ugyanazt a nevet adni.
A mi fiunk lett volna a harmadik a sorban, ha engedtünk volna a családi nyomásnak, de nem így lett, az apján is rajta ragadt a neve. A nagypapa (példa) Peti, a fia 40 évesen is Petike marad a családban és nem tudja levakarni magáról, utálja.
Ha van befolyásod rá, akkor segíts találni valami értelmes becenevet.
Gyerekkori szomszédék is ilyenek voltak, az egyik gyerek már csak az Öcsi nevet kapta meg a 20. István becézés helyett..
Nem igaz nem lehet ennél azért egy hangyafaccal kreatívabbnak lenni.
Akkor hívd simán Fecónak, problem solved.
Vagy kis Fecónak.
Renci na azt ne :D
Neharagudj kérdező de en ezen olyan jót nevetem:D
Álmomba nem jutna eszembe egy Ferit Reninek becézni:D
De ha enyire zavar hogy sok becezés van Ferire a családodban,hívd az öcsédet,öcsikém vagy siman öcsinek:D
És akkor mi van? Most meg egy kicsi baba gondolom hivhatod ungyuli-bungyulinek
Ok, értjük hogy fúj de undi konzervatív dolog hogy öroklodik ez a név bezzeg lehetett volna Dominik vagy Noel, te bezzeg sose lennél ilyen hagyományos mert az nem trendi, ok.
Nekem a google ezeket a beceneveket dobta be a Ferencre:
Feri, Ferus, Feranc, Ferkó, Fercsi, Fecó, Ferke, Renci
Szerintem a Fercsi és a Ferus még egész viselhető :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!