Vanda újonnan lett kedvenc, igaz nem mindenkinek tetszhet de nekem tetszik. Láttam hogy valakiknek a vandál szó jut eszébe, nekem egyáltalán nem valahogy de kicsit megingatott hogy így is gúnyolhatják de talán nem lesz erre sor.
Tudom a Luca kint férfi név de attól szerintem nagyon szép név és néhányan kislány névnek tartják de nekem felnőttként is elmegy. :)
Vezetéknévhet mindkettő megy, most nem lényeges csak úgy nagyvonalakban kérdezem. Melyik tetszik jobban a 2 közül? Természetesen nem az itteni válaszok alapján döntöm el, csak kíváncsiságból kérdezem.
Ja ha lehet ne ajáljatok más nevet, mert ez a 2 játszik.
Nekem egyik sem tetszik ne haragudj! A Luca nagyon gyakori és számomra olyan semmilyen. A Vanda az én ízlésemnek túl kemény név. De talán inkább a Lucára szavazok.
2022. jún. 28. 11:28
12/27 anonim válasza:
Luca :)
2022. jún. 28. 12:57
13/27 anonim válasza:
Én a Luca név hallatára egy helyes, kedves, szófogadó, bájos kislányt képzelek el. A Vanda hallatán pedig inkább egy cserfesebb, belevaló, fiús lányt képzelek el.
2022. jún. 28. 13:32
14/27 anonim válasza:
Vanda
2022. jún. 28. 15:22
15/27 anonim válasza:
Vanda
2022. jún. 28. 15:55
16/27 anonim válasza:
Amanda, Vrinda, Kinga, Dalma, Gvenda.
Ezek nekem jobban tetszenek.
Hát, ogy Vanda, vagy Luca lennék szívesebben;... Talán inkább Vanda.
2022. jún. 29. 17:11
17/27 anonim válasza:
*Ja meg még a Linda is cool pl; Melinda/Alinda is jók; Vanessza név megint nem tetszik.
2022. jún. 29. 17:12
18/27 anonim válasza:
*A Vandáról nekem mindig a vandál jut eszembe elsőre;de a Lucát meg túl kislányosnak találom; szóval azért inkább Vanda lennék. Lucianna is szép pl. De nekem önmagában a Luca nem tetszik; nekem túl becenévszerű-hatása van.
2022. jún. 29. 17:14
19/27 anonim válasza:
*Hanga is picit hasonló még, az is pl jó,vagy Ajna.
2022. jún. 29. 17:14
20/27 anonim válasza:
*Ja meg még a Hilda/Hildegárd, Tilda/Matilda is tetszek pl. Meg Melánia,Milena, Alina, Trina(E)(Kate)rina., Tina is jó még pl csak simán, de hosszabb alakokban is, pl Valentina.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!