Mi a kulonbseg a multifunkcos, ket funkcios, harom funkcios babakocsi,4 funkcios, travel sistem kozott?
Hát minden cég más elnevezést ad neki.
Nekünk pl olyan van ahol a vázat kellett megvenni. + a mózest+ a horgodózot+ az ülést.
ezek a vázra tehetöek telejsen külön is.
de van olyan ahol a cég már arra rámondja hogy multifinkciós, hogy háttámla döntés több funkcióban lehet.
A multifunkcióst megfejtettem:)) Ez ugyanaz mint a négy funkciós. A többit csak kikövetkeztettem, amikor babakocsi vásárlásra adtuk a fejünket:)
Multifunkciós/4funkciós:
1.funkció: mélykocsi - mózessel
2.funkció: sportkocsi
3.funkció: hordozó
4.funkció: autósülés - bár gyakorlatilag ez a hordozót jelenti, de funkcióját tekintve valóban más
És még annyi, hogy a vázhoz csatlakoztatható mindhárom feltét.
Ebből következően szerintem 3 funkciós babakocsi nincs - mert a hordozó általában autóba köthető
A travel system szerintem az, amikor nincs külön mózes rész, hanem a sportrészre rászerelhető a hordozó, így amíg kicsi a baba, mózes helyett abban utazik.
A kétfunkciós szerintem a sport és mózes rész, hordozó nélkül.
Remélem tudtam segíteni:DD
Koooszi a segitseget!
Sokat segitettetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!