Melyik nevet adnátok a gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
Ikrekkel vagyok várandós és bajban vagyunk a névválasztással. Fiú lány páros lesz.
Számunkra mindegyik név csodaszép.
Lány: Bodza Lara, Bella, Vanessza, Lara, Mirjam, Elina
Fiú: Marián, Zénó, Kevin,Dominik, Olivér,Keve,Noé
2022. jún. 25. 20:01
11/28 anonim válasza:
Meg ezek inkább kislánynak aranyosak, felnőttnek már gáz...az a gyerek egyszer felnő úgy adjatok neki nevet...fiú nevek okésak.
12/28 anonim válasza:
Bella vagy Elina
Noé vagy Olivér
15/28 anonim válasza:
Én egyiket sem, de legyen Bodza és Olivér, bár a Bodza is meredek. Viccen kívül barátnőm puliját hívták így. Felnőtt nőnek nagyon szokni kellene, 5-6éves korig aranyos kislánynak.
16/28 anonim válasza:
Lánynevek: egyik sem, ha nagyon muszáj, akkor Bella.
Fiúnevek: Olivér, vagy esetleg Dominik, a többi felejtős.
17/28 anonim válasza:
Lányból egyiket sem (de ha nagyon nagyon muszáj egyet mondani akkor talán az Eliza). Fiúból a Dominik és az Olivér tetszik.
18/28 anonim válasza:
Vanessza - Olivér
esetleg
Mirjam - Noé
19/28 anonim válasza:
Ezek közül én erre szűkítenék:
Mirjam- Marián
Olivér- Bella
Zénó- Lara
20/28 anonim válasza:
Noé... :DDDDDD
Hogy lehet ilyeneket kitalálni???
Gondolkozz már, 30 évesen bemutatkozik valahol. Noé vagyok. :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!