Nagy mennyiségű gyermekruhát hol tudnék eladni?
Sziasztok!
Rengeteg gyerekruhám van és kell a pénz, ezért szeretném eladni a ruhácskákat.
Kb 1000-1500 darab van, de gyönyörű, hibátlanok. Mivel se időm, se kedvem egyesével hirdetni, mindenképp egyben szeretném eladni.
Hol hirdethetem sikerrel szerintetek?
Nem reklámnak szánom a kérdést, de csak így tudom korrekten körülírni.
Szia! A teszveszen nagyon mennek a szép ruhacsomagok! Én is vettem már sokdarabos használt ruhát a kislányomnak, csak 1-2 olyan volt benne, amit nem használtunk, nagyon megérte.
Kirakosgatod egymás mellé, lefotózod, készítesz egy leírást, és mehet. Megéri szerintem, mert ha személyesen nem megy (védőnő, hirdetőtábla, bababizományi) akkor a net jó megoldás lehet. Szerintem.
Egyébként mekkorák és fiú vagy lány?
Szia!
Én is teszveszezek, meg vatera meg zsibvásár, de ott nem akarom hirdetni.
Ez egy boltnyi ruha. Fiú és lány vegyesen, 50-164ig.
Rengeteg ruha és gyorsan, biztosan akarom eladni-egybe az egészet.
Használtruha üzleteket hívhatsz fel, átveszik-e, kilójáért 300-400 ft- ot adnak.
Jobban jársz ha 100 db- os ruhacsomagokat összeállítassz, lesz 15 csomag, 1 ft- ról indítod, kapsz 15.000/ csomagonként kb.
Vagy jövő hónapban lesz bababörze a kondor béla közösségi ház előtt itt is megpróbálhstod eladni nagyon sokan járnak oda vásárolni.
Tapasztalataim szerint már a teszveszen sem éri meg hirdetni. Sokkal több vele a macera, mint amennyit megérne.
1Ft-ról meg végképp nem éri meg hirdetni :(
Az a lakótelep hol van? Melyik városban?
Vidd ki valamelyik bababörzére!
Merre laksz?
Sziasztok!
Én Veszprém megyében lakom. Sajnos Pest messze lenne :(
A börzékre jó előre elfogy a hely és sajnos ott sem biztos, hogy elviszik.
Semmilyen üzletet/ vagy a neten olyan oldalt nem tudtok, ahol biztosan átveszik és fizetnek? :(
Szia!
Én is Vp megyében lakom...
mennyiért adnád a ruhákat? mert engem érdekelne a 98-tól fölfelé eső része:)
Szia!
Mindenképp szeretném egyben eladni, így lenne darabja 100Ft körül.
De ezek tényleg hibátlan, márkás, gyönyörű ruhák.
Csak most szeretnénk venni egy kandallót és az nem kevés összeg :(
Egyben nincs szükséged a csomagra? Vagy ha valakivel "feleznél"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!