Szülés után mennyi idővel rendeződött vissza a nemi életetek?
Miért a földreszállt Antikrisztus az, aki szülés után kívánja, és kielégti a férjét?? Szülés előtti napon voltunk együtt. Szülés után pár nappal kielégítettem a férjemet. Nem azért, mert egy "tajaparaszt és lecumiztatott", hanem mert vágytam rá és kívántam. 2,5 hétig véreztem, addig csak én kényeztettem őt. Utána már kölcsönös volt a dolog. Nyilván a konkrét behatolással vártunk, de azon kívül elég sok mindent lehet csinálni.
Nincs 2 egyforma ember, vagy pár. Van, aki rögtön kívánja a szexet, van aki meg nem. De ettől még nem kell elítélni egymást.
Kérdező, ha tényleg szeretnéd, akkor szólj neki, hogy ébresszen fel, ha már elaltatta a kicsit.
Múltkor a férjem válogatott meccsen volt, fél 1-kor ért haza éjszaka. A baba 1-kor kelt, megetettem, visszatettem aludni, és utána még együtt voltunk, ha már mindketten ébren voltunk. Reggel ugyan fáradtak voltunk, de mindketten úgy éreztük, hogy maximálisan megérte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!