Manapság vállalható lenne a Judit név?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert néhány nevekre rámondják hogy "öregasszony nevek" és emiatt tartok kicsit, de számomra ez még nem az a kategória. Általános iskolában volt egy Judit osztálytársam és senki nem szekálta a neve miatt, akkor sem gondoltam volna, hogy idős asszony név ahogy ma sem, igazából illett hozzá. Persze olyan nevet én se adnék mint Erzsébet, Piroska amik tényleg egy idős asszonyt juttatnak eszembe, de a Judit talán határeset nem? Nem azt kérdezem, hogy kinek tetszik vagy sem mert nem lehet mindenki kedvence hanem úgy manapság ciki lenne ilyen név vagy senki nem vállalható lehet?2022. jún. 22. 19:59
11/25 A kérdező kommentje:
10-vagyok bocs mostani 8-as nem neked ment csak időközben törölték úgy néz ki a kommentjét.
2022. jún. 23. 13:47
12/25 anonim válasza:
40-eseket hívnak Juditnak, Jutkának, szerintem régimódi.
14/25 A kérdező kommentje:
12.Hát ki hogy gondolja :) Nekem volt osztálytársam Judit volt nem izéltek hogy régies meg minden, meg ismerek még egy fiatal juditot rajta kívül.
2022. jún. 23. 14:30
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem maradni fog a Judit. :)
2022. jún. 23. 14:32
16/25 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen öreglányos tucatneveket
17/25 A kérdező kommentje:
16.Én meg a mai divatneveket, de nem lehet mindenki egyforma :)
2022. jún. 23. 15:33
18/25 anonim válasza:
Igen, szerintem kifejezetten fiatalos hangzása van. 30 éves vagyok, volt az évfolyamomon egy ilyen nevű csajszi gimiben, és neki nagyon jólállt ez a név. Meg volt egy Judit nevű tanárom is, neki is ez ilyen tök fiatalos volt, jól állt neki ez a név. Én ezzel a névvel egy 16-30 éves csajt képzelek magamelé; ha nem ismernék ilyet ; akkoris így lenne, hogy erre asszociálnék; szerintem egy kimondottan fiatalos hangzású név. Nekem nagyon tetszene, ha így hívnának.
Ilyen beceneveket tudok rá, hogy Jutti, Ditti, Juda, Ditta, Jucó, Jutka, Jucus, Jujó :D:D :D:D
De amúgy szóval szerintem becézetlenül is megállja a helyét tökéletesen. Én imádom ezt a nevet, szívesen viselném. :)
19/25 anonim válasza:
*Ja meg a Jucit és a Juditkát kihagytam. :):) Meg jó még a Jutta is. :):) :) :):)
20/25 anonim válasza:
* esetleg Juca, meg lehet, hogy vannak még becézései. :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!