Vállalnátok úgy gyereket, ha tudnátok nektek kell majd a gyerek körüli feladatok 90%-át elvégezni? Nemcsak amíg pici hanem utána is.
Mindig nő az aki többet foglalkozik a gyerekel az első 2-3 évben teljesen utána is csak munka mellett nők figyelik mikor mit kell befizetni suliba ,oviba bölcsiben ,fogadó órákra nők mennek többségel kell e új cipő ruha stb.
Férfiak max ha este vagy hétvégén lehet rá bízni gyereket.
Még egyedül is jobb, mint egy passzív emberrel.
Nálunk is mindent én csináltam, aztán elváltunk. Azóta sokkal könnyebb az életem. Nem kell minden nap főznöm, mert a gyerek eszik az iskolában, elég heti egyszer mosnom, kevesebb a takarítani való, mosogatni való, kevesebb pénzt költök a boltban, sokkal több szabadidőm van. Ráadásul minden második hétvégém szabad, mert megy hozzá a gyerek. :D
Én így vállaltam. De már volt akkor 2 lányom, szóval tudtam mivel jár a gyerek.
Párom kamionsofőrként dolgozik, szóval gyakorlatilag egyedül vagyok a gyerekekkel.
Baromi nehéz. De szeretem annyira, hogy bevállaltam. Most 1 éves a közös kisfiunk. Nem bántam meg egyáltalán, csak nagyon nehéz az tény. Főleg, hogy 3 hónap múlva megyek vissza dolgozni, arra még készülök lelkileg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!