Ha a fiam befejezte a sulit, akkor hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Most töltötte a 18-at. Végzett a szakmával, de nem került be nappali tagozatos érettségire. Valószínű, estire tud menni, de még nincs elbírálva. Megy majd valahova dolgozni. Keres. De addig kell valahova valamit fizetni? Tb-t? Vagy akármit? Eddig csak egy papírt kaptam, hogy mivel befejezte a sulit, megszüntetik a családit. A tb-t hogyan kell intézni? Küldenek valamit? Vagy menni kell utána? Én amióta befejeztem az iskolát, onnan munkahely, azóta nem váltottam, nem voltam munkanélküli se. Szóval nagyon nem értek hozzá.2022. jún. 15. 22:16
1/4 anonim válasza:
Ha jól tudom, ameddig a diakigazolvany érvenyes, addig nem kell fizetni.
Utana havi 8400 eü biztosítás, ha nem all munkába. Kormanyablakban adnak csekket.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Nem kell biztosítást fizetni, ha regisztrált álláskereső addig. Munkaügyi központban tud regisztrálni, meg ott vannak tanfolyamok is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tanfolyamba most nem fog belevágni, mert érettségit kezdi majd estin. Legalábbis reméljük, bekerül.
2022. jún. 16. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!