Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babátok szokott ilyet csinálni?

Babátok szokott ilyet csinálni?

Figyelt kérdés

Felkelés után felül és remeg keze feje rangatozik, látszik hogy alig ismer meg engem. Eltelik egy negyed perc is mire rammosolyog.

9 hónapos.

2022. jún. 15. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sose csinált ilyet.
2022. jún. 15. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sose csinàlt ilyet. Olyan viszont volt, hogy pisiles közben reszketett, nem lehet, hogy akkor pisil, ès bambul közben?
2022. jún. 15. 20:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem. Akkor ébred első 15 mp ilyen

.

De csak nappali alvásnál. Reggel nincs ez.

2022. jún. 15. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt videózd le,és mutasd meg gyerekneurokógusnak.
2022. jún. 15. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sose csinált ilyet, pedig már 14 hónapos.
2022. jún. 15. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerekem van, egyik sem csinált még hasonlót sem.
2022. jún. 15. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult régen, fogalmam sincs miért, védőnő azt mondta, ha tudom vegyem fel, és mutassam meg orvosnak, persze ez nem sikerült, mivel csak párszor volt ilyen, általában ha vissza altattam utána már rendesen ébredt. Azt vettem észre, hogy ha hirtelen ébred akkor ilyen pl rossz álom, váratlan hangos zaj, vagy épp nagyon bámulom 😅 fejlődésében semmi probléma nincs, okos, életvidám, semmiben nincs elmaradva. Ahogy telt az idő el is hagyta ezt, szóval sehogy nem tudnám felvenni már
2022. jún. 15. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!