Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Zombort hogy becéznéd?

Zombort hogy becéznéd?

Figyelt kérdés
Ugye ez a Zsombor eredeti alakja, és a Zsombort sokan becézik Zsombinak. Na most a Zombornál ez a becenév nem játszik, mert senki nem hívná a gyerekét Zombinak. Hogy tudnátok még becézni ezt a nevet?

2022. jún. 15. 05:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

20 Mert ő így is lehet Zombi :D

Zombi Zoe pl :D

2022. jún. 15. 14:48
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

helo add a Zotmundot vagy a Csongort vagy Zoárdot, vagy Zoránt szerintem, vagy Zombor csak max második névnek, amin senki sem szólítaná, de te szívesen adnád. Úgyis észrevennék, hogy hasonlít a zombi-szóhoz; az a megérzésem vele kapcsolatban, hogy szétszivatnák sajnos Zombor névvel; de ha ez ilyen ,,szerelem-neved", amit nagyon szívesen adnál;akkor adjad második keresztnévnek hát.

Szóval senki sem bántaná miatta, ha a Zombor a második keresztneve lenne; mégis megkaphatná ezt a nevet, ahogy szeretnéd.

Puszi.

2022. jún. 15. 17:39
 23/27 anonim ***** válasza:
2022. jún. 15. 17:41
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
22# ezzel én is egyetértek 🔼✅
2022. jún. 15. 17:58
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Zomkó
2022. jún. 15. 21:55
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Kiötöltem neked valami hasonló nevet, Kérdező ! :)

Próbálgattam alakítgatni a Zombor néven, hogy ilyen hasonló hangzásokkal; nekem is nagyon tetszik, én is adnám; de gondoltam, hogy akkor mégis inkább kicsit másmilyen formában kéne, hogy ne jöjjön ki a ,,Zombi"-becenév. És akkor alakítgattam, hogy pl Zondor, az is tök jó volt, és akkor azt még tovább alakítottam; és akkor kijött, hogy Zandor, és akkor ez a név nekem nagyon megtetszett pl. :):) Zaninak becézném, vagy teljes alakban Zandornak hívnám . :):) Olyan, mint az Andor, Nándor, Sándor Lándor. Tehát nekem tökre tetszik pl ez. :):)

2022. jún. 16. 12:13
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Borcsa
2022. júl. 2. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!