Zombort hogy becéznéd?
20 Mert ő így is lehet Zombi :D
Zombi Zoe pl :D
helo add a Zotmundot vagy a Csongort vagy Zoárdot, vagy Zoránt szerintem, vagy Zombor csak max második névnek, amin senki sem szólítaná, de te szívesen adnád. Úgyis észrevennék, hogy hasonlít a zombi-szóhoz; az a megérzésem vele kapcsolatban, hogy szétszivatnák sajnos Zombor névvel; de ha ez ilyen ,,szerelem-neved", amit nagyon szívesen adnál;akkor adjad második keresztnévnek hát.
Szóval senki sem bántaná miatta, ha a Zombor a második keresztneve lenne; mégis megkaphatná ezt a nevet, ahogy szeretnéd.
Puszi.
Kiötöltem neked valami hasonló nevet, Kérdező ! :)
Próbálgattam alakítgatni a Zombor néven, hogy ilyen hasonló hangzásokkal; nekem is nagyon tetszik, én is adnám; de gondoltam, hogy akkor mégis inkább kicsit másmilyen formában kéne, hogy ne jöjjön ki a ,,Zombi"-becenév. És akkor alakítgattam, hogy pl Zondor, az is tök jó volt, és akkor azt még tovább alakítottam; és akkor kijött, hogy Zandor, és akkor ez a név nekem nagyon megtetszett pl. :):) Zaninak becézném, vagy teljes alakban Zandornak hívnám . :):) Olyan, mint az Andor, Nándor, Sándor Lándor. Tehát nekem tökre tetszik pl ez. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!