Meddig normális hogy nem jön meg szülés után?
Figyelt kérdés
11 hónapja szültem, 2 hónapja abbahagytam a fog.gátló szedését és azóta sem jött meg.
Még szoptatok.
(Majd azért fogok venni tesztet, bár nem hiszem hogy úton a Kistesó).
Nálatok hogy volt gyógyszer abbahagyása után?
2022. jún. 10. 06:23
11/12 anonim válasza:
Honnan vesztek egyébként ilyen hülyeségeket, hogy szoptatás mellett 6 hónap alatt meg kell jönnie? Nem kell, az is tök normális, ha egész szoptatás alatt nem jön meg. Nekem spec 10 hónap után jött meg szoptatás mellett, de tudok olyanról is, akinek majdnem másfél év volt. És normális volt az is.
12/12 anonim válasza:
2! Legalább amihez nem értesz, ahhoz ne ekkora arccal szólj hozzá. Tán szoptatási tanácsadó vagy, kérdeztél egy iblc tanácsadót? Vagy az endokrinológus illetve akárki aki nem ebben a témában kompetens mondta s te elhiszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!