Szülés után pár hónappal jöhet ki csalánkiütés?
Nekem a szülés után alakult ki pszeudoallergiám. Mihelyt lázra gyógyszert veszek be, indulhatok antihisztaminért az ügyeletre. Az, hogy ez valójában álallergia, és nem a gyógyszer váltja ki, hanem az, hogy lázas vagyok és gyógyszert eszem (így együtt) az csak most derült ki. A fiam már 2 éves... Úgyhogy nálunk is hasonló az orvosi ellátás.
Lehet, hogy neked is ilyen van, csak épp nem gyógyszertől, hanem valamilyen élelmiszertől jöttek elő a pöttyök.
A doktornő azt mondta, hogy létezik valamilyen gyógyszerkombináció, amit több hónapig kell szedni, és megszűnhetnek ezek az álallergiás tünetek. Szerintem szánj rá időt, menj orvoshoz. Ha allergiás kiütések, akkor a háziorvos tud adni olyan gyógyszert, ami elmúlasztja őket (szoptatás közben is lehet szedni), illetve idd a kálciumot is. És emellett harcold ki a bőrgyógyászati beutalót. Ha két hónap, akkor két hónap, de legalább megvizsgálnak, és esetleg segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!