Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2,5 evésnek milyen társasjáték...

2,5 evésnek milyen társasjátékot vennétek?

Figyelt kérdés
Láttam több fajtát is, de kíváncsi vagyok tapasztalatokra. Kinek mi tetszett, mi vált be?
2022. jún. 2. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Vettem, de nem játszott vele. Nem tudom az enyém van-e lemaradva. De egy ilyen kisgyereknek szerintem nem való a társas, mert a szabályokat nem tudja követni, pl. ha a másik lép attól ideges lesz, mert neki unalmas ha nem rajta van a sor.
2022. jún. 2. 11:46
 2/6 Derjaderja ***** válasza:
100%

3 éves kor felett javasolnak szabályjátèkokat.

Egy mágneses horgászós jó lehet azt lehet szabály nélkül is tolni.

2022. jún. 2. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Csigafutam, szerintem ennyi időssel már játszható. Kislányommal legalábbis lehetett, ő nyugis volt, most kisfiammal nem hiszem , ő más típus.
2022. jún. 2. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Djeconak vannak 2,5 éves kortól ajánlott társasai.

Little accociation, Little cooperation és a Little action

2022. jún. 2. 23:31
 5/6 anonim ***** válasza:
28%
Semmilyet.Még kicsi hozzá!
2022. jún. 3. 06:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk a Dobble már egész korán bejött a képbe. Nyilván nem a gyorsaságra ment, csak, hogy találja meg az egyformákat.

Egyébként bármilyen társasba beszállt. Mi játszottunk, ő dobott és lépett amíg volt kedve, aztán én folytattam 🙂

Most a legkisebb 4,5 éves. Bőven érti a jóval magasabb korosztály játékait, és hosszú ideig szeret már játszani.

Szóval szerintem onnantól fogva, hogy tud dobni a kockával, már nem kicsi a játékhoz 🙂

Egyébként mi készítettünk is társast. A gyerekek rajzolták meg, és kitaláltunk valami egyszerű szabályt hozzá.

2022. nov. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!