Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon milyen lány...

Ezen az oldalon milyen lány nevek elfogadhatóak?

Figyelt kérdés
Szoktam nézni olyan kérdéseket amikben 2 vagy több lány névről kérdeznek véleményeket és rendszerint olyan válaszok jönnek mint egyik sem, ódivatúak, kisbaba név ami ha hivatásos nem előnyös, öregasszony nevek, tucat nevek...szóval mintha minden névbe be tudnának piszkálni valamit. Már nem tudom követni itt milyen lány neveket kedvelnek akik ilyen kérdésekre válaszolnak általában. Nem is azt mondom, hogy az itteni válaszolók véleménye mérvadó kell hogy legyen a döntésben csak fura hogy tök átlagos neveket is leszólnak. Lehet különbözik mindenki ízlése és ez teljesen rendben van na de akkor az itteni felhasználók milyen nevet adnának egy lánynak? Olyanra is mondták hogy kutyanév amit én tök átlagosnak láttam, el is képedtem. :O Kérdésem akkor az lenne, hogy itt milyen lány neveket nem szoktak leszólni? Most nem arra gondolok, hogy szimplán nem tetszik vagy nem jön be ami rendben van, hanem a fenti okok miatt szól be érte. És most nem az ilyen újkeletű nevekre gondoltam hanem teljesen megszokott és eddig mindig használatban levő nevekre. Meg nem azzal van a baj ha normális stílusban mond véleményt hanem tökre negatív stílusban és minden névbe belekötnek.

2022. jún. 1. 17:13
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Itt mindenbe belekötnek. :) Csak nézd végig a kérdéseket. Ha valaki terhes akar lenni, akkor tuti, hogy negatív a teszt, amit feltöltött. Ha nem akar terhes lenni, akkor pozitív. Megszakításos védekezésnél ha terhes akar lenni akkor h.lye, hogy azt képzeli, hogy terhes lesz, de ha nem akar terhes lenni, akkor tuti, hogy terhes lesz így... stb.
2022. jún. 1. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem látod ki van a válaszok mögött, de többnyire csak pár személy ír véleményt, újra és újra minden kérdés alá.

"Olyanra is mondták hogy kutyanév"

Egyetlen "nő" kutyanevezik ebben a kategóriában, de azt minden névhez odaböfögi. Szóval ne úgy képzeld el, hogy 20an vannak.

2022. jún. 1. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt teljesen mindegy, hogy kérdezel vagy állítasz e valamit, semmi se jó.
2022. jún. 1. 17:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem egységes az itteni emberek ízlése sem.

Nekem sok név nem tetszik, épp előbb írtam pl a Fannira meg a Lizára, hogy szerintem túl gyerekes nevek. Nekem személy szerint ha lányom lesz, Johanna lesz, szóval ezt pl egy "elfogadható" névnek tartom. De valakinek meg nyilván ez nem tetszik.

Mivel egy-egy neves kérdésre akár több tucat ember válaszol, értelemszerűen mindig lesz egy-két olyan, akinek épp nem tetszenek az adott nevek.

2022. jún. 1. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Tippelések

Léna

Olívia

Nóra

Alíz

Szofia

Rebeka

Réka

Blanka

Emília

Eszter

Natália

Dániel

Ádám

Dávid

László

Tamás

Gergely

Bálint

Erik

Norbert

Simon

Viktor

innen néztem ki pár nevet, ami lehet, hogy kollektíve tetszetős mindenkinek a számára:

[link]

Amúgy pl a Hunor meg a Zalán szerintem tök király nevek; és valaki azt mondta az egyik kérdésnél, hogy ő azokat pl nem szereti; mert magyarkodónak találja; pedig szerintem tökre királyak; na, most, hogyha akkor egy kritériumrendszert kellene itt felállítani, akkor például, olyan nevek tetszhetnek pl egységesen mindenkinek

amik 1-ebben mindenkivel megegyezhetünk -nem hangzanak idétlenül, és lehetőleg nem adnak direktben táptalajt csúfolódásnak

amik akkor ezek szerint nem feltétlenül olyan tipikus magyarosak

komoly hangzású nevek, amik nem hangzanak gyerekesen; komolyanvehetőek, nem becenévhatásúak; nem olyan kis aranyoskodók, amik házikedvencnek cool, de embernek nem való -itt most nem az Arankára gondolok, azt a nevet például imádom, hanem pl a Fifi-kaliberűek; vagy pl volt már olyan, aki olyan nevet írt ki kérdésbe, ami egy lóhoz még pl elegáns is lett volna, de embernek nem annyira való; ilyenből kettő is volt

lehetőleg öregesen se hangozzanak

ne legyen mesefigurás-szerű se a hangzása, ami mesefigurának okés, de embernek mókás, érthetetlen az adott névválasztás

megállják a helyüket modern környezetben is

asszem jó, ha első ránézésre el lehet dönteni, hogy egy adott név fiú -v lánynév; és nem a másik névre tippel egyből az ember biztosra; hanem egyből tudható.

asszem még jó, ha nem tájidegenek, pl Küllikki

meg pl hogy nem kell visszakérdezni, hogy ismételje el mégegyszer, mert annyira szokatlan

meg pl nekem vannak olyan nevek, amik nem is névnek hangoznak, hanem mintha valami tárgynak a nevei lennének; tehát én azt sem szeretem

Ja és mégegy, nekem pl az Aranka,Etelka,Blanka,Bianka nem hangzanak becenév-hatásúnak; nekem az nem tetszik, ha valaki pl simán Lili, Zoé, Dorka; ja meg még simán a Janka is nekem kicsit becenév-hatású sajnos.

Remélem, jól írtam le, bocsi,ha valakit megbántottam

2022. jún. 4. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:

*ja meg mégegyet szoktam írni, ami nekem pl személy szerint nem tetszik ; hogyha egy név ""pórias""; ezt talán egy névnél szoktam írni, de lehet, hogy több névnél is írtam már; most nem szeretném ide leírni a példát ami a fejemben van. Olyasmi, mintha egy fűszernövény becézett változata lenne, lánynév, de hiányzik belőle a kecsesség, és a komolyság. Tehát amikor hivatalosan leírja valaki a nevét, az a fajta komolyság.

Ja és van még olyan lánynév is a névlistában, amik adhatók, azok között, amiről betegségségre lehet asszociálni; tehát, ami betegségnek is hangozhat, azok a nevek nem feltétlenül jók még.

Bocsi, ha valakit megbántottam; puszilok mindenkit.

2022. jún. 4. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
*Ja meg tényleg, bocsi még, valamelyik névnél mintha írta volna valaki, hogy neki arról egy rovarirtó-szer ugrik be, arra asszociál; tehát még az ilyesmi nevek sem jók.
2022. jún. 4. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:
*de egyébként több név is van, amiről alapból konkrét személyre lehet asszociálni, szóval még azok , amik ilyen egyéb asszociációkat társítanak , még azok sem feltétlenül jók.
2022. jún. 4. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:
*asszociációkat társítanak magukhoz; vagy nemtom, hogy írjam, társulhatnak könnyedén őhozzájuk.
2022. jún. 4. 16:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Anna, Petra, Bianka
2022. aug. 26. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!