Milyen cumit vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan a végéhez érek a szükséges dolgok listán, de még cumink nincsen és nem is tudom melyiket kellene megvennem. Illetve bár szoptatni szeretnék, egyáltalán nem biztos, hogy összejön ugye. Vegyek egy cumisüveget is biztos ami biztos alapon? Rengeteg van belőlük... Van olyan, ami kifejezetten jó, bevált? Tapasztalatok?

Köszönöm!

Ha számít, nem Magyarországon élek és itt úgy van, hogy akár már aznap hazaengednek a kórházból (szülés után), ha minden rendben és otthon lehet pihenni. Persze maradhatsz, ha akarsz. Szóval nem szeretnék akkor rohangálni, vásárolni, mikor a baba már itthon van. Tudom otthon, Magyarországon 3-4 napig is bent van az anyuka és addig apuka nyugodtan rendezkedik még, de itt nem, úgyhogy nem akarom utolsó pillanatban csinálni. Vagy tök feleslegesen előre megvenni?

2022. jún. 1. 12:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha párszáz méterre van drogéria akkor ne vedd meg, mert ha anyatejes lesz és szoptatod nem lesz rá szükséged.
2022. jún. 1. 16:10
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 Az a terv, de ugye ez biztosra nem lehet venni, hisz bármi történhet. Egyszerű cumira sincs szükség? Vagy csak később használható? Abból találtak közben 2 db-ot, ajándék csomagban volt amit a szülésnő adott még anno..
2022. jún. 1. 17:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha ott a drogéria a közelben, és szoptatni keszulsz, akkor teljesen felesleges. Sima cumi sem kell, az is okozhat cumizavart.
2022. jún. 1. 18:06
 14/15 anonim ***** válasza:
49%
Vegyél valamilyet, ami tetszik. Aztán ha szükség lesz rá, majd kiderül, tetszik-e a babának. Az én lányom pl utálja a cumit. Hiába vettem akármilyet, egyik se kellett neki.
2022. jún. 1. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Cumisüveg csakis Avent, abból is a szelepes anticolic. Cumiból DM/Rossmannos van.
2022. jún. 1. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!