Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eperke vagy Frangipáni?

Eperke vagy Frangipáni?

Figyelt kérdés
Melyik tetszik jobban?

2022. máj. 31. 18:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
73%
Semelyik lehetőleg. Etelka,Erina vagy Franciska vagy Fruzsina.
2022. jún. 4. 16:22
 22/33 anonim ***** válasza:
78%
*Erika is jó még pl. Meg pl Flóra és egyéb alakváltozatai. Meg még egy csomó másik van, ami szebb,nőiesebb, és komolyanvehetőbb, és jóval néVszerűbb az Eperkénél meg a Frangipáninál.
2022. jún. 4. 16:23
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
A Frangipáni tökéletes név egy kiselefántnak!
2022. jún. 6. 22:32
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Az MTA női lista legújabb neve a Banánvirág. Ezek a nevek ehhez képest csodaszépek 😂
2022. jún. 6. 22:37
 25/33 anonim ***** válasza:
85%
24.: És nem volt annyi esze, hogy nevet váltson... Rá se néznék többé a szüleimre a helyében.
2022. jún. 7. 01:07
 26/33 anonim ***** válasza:
67%

25:"24.: És nem volt annyi esze, hogy nevet váltson... "

Legújabb, ezt most jegyezték be, tehát egy csecsemő.

Tényleg. Mi van, ha egy idősebb csaj jegyeztette be magának már felnőttként, és ő kérvényezte, hogy erre válthasson? Amúgy nekem a Banánvirág jobban tetszik, mint az Eperke. Legalább szal a Banánvirág az dallamos, meg végsősoron jól hangzik egyébként; de az Eperke meg a Frangipáni nem. Az Eperke ,,snassz", a Frangipáni meg ,,pattog". A Banánvirág nevet én inkább komolyabban tudom venni a másik kettőnél. Az egy másik dolog lehet, hogy ki milyenfajta banánra asszociál. Én, ha ilyet adnék, max második keresztnévnek adnám szerintem. Amúgy szép a hangzása, csak amire asszociál az ember, az nem biztos , hogy előnyös egy hivatalos keresztnévnek a kapcsán. Amúgy lehet tényleg az is , hogy van mellette egy másik, hagyományosabb keresztneve is; és általában azon hívják. Én egyébként azt hiszem, ha ilyen nevem lenne; nem válnék meg tőle felnőttként; mert az is hozzám tartozik, meg végülis nem rossz a hangzása; de felvennék elé egy második keresztnevet, és a Banánvirágot nem írnám be az önéletrajzomba. Azt addig eltitkolnám, amíg ki nem mondták , hogy fel vagyok véve. Utána látnák úgyis az igazolványomon. Ha kamuigazolványnak hinnék, elirányítanám őket a névlista oldalára; hogy lássák, hogy ténylegv van ilyen.

2022. jún. 7. 01:23
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
*amúgy, áthallásosság miatt asszem nem adnám én se a gyerekemnek; nem adnék ilyesmi nevet.
2022. jún. 7. 01:26
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Én gondolkodás nélkül eldobnám. Ez gúnynév, nem lehet komolyan venni, hozzám nem tartozna soha. Az az eset, amikor a szülő már nem tud kínjában mit kitalálni,Nn hát már a gyerekéből csinál bazári majmot. Még jó, hogy lehet nevet változtatni... Semmi jó hangzás nincs a Banánvirágban, egy debilség a sok közül, gyerekként szivatás vár rá, felnőttként meg senki nem venné komolyan. Arról nem is beszélve, ha úgy adódik, hogy a gyerek fiúsabb, vagányabb karakter lesz, aztán bemutatkozhat úgy, hogy Eperke, Frangipáni meg Banánvirág a neve... Addig tombolnék, ameddig anyámék nem engednék lecserélni normális névre. Második névnek se kellene. Banánvirágozzon magának az ilyen hülye szülő!
2022. jún. 7. 02:44
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Én az MTA helyében sokkal szigorúbb lennék. Nem engedélyeznék ennyi fura nevet.
2022. jún. 7. 09:53
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"Banánvirágozzon magának az ilyen hülye szülő!"

Egyébként tényleg, ha ennyire tetszik neki, akkor vegye fel ő; adja saját magának, ne a gyerekének !! :) Meg még mi van, ha más gyerekek tényleg kipécéznék, a gyerekek meg pedig sajnos néhányan szeretnek gúnyolódni, a felnőttek már nagyjából kinövik ezt, tehát, ha a szülő venné föl ezt magának, neki kevesebb esélye lenne attrocitásokra; de egy gyerek sokáig gyerek, és a gyerekek szeretik egymást szivatni. Egyébként én azt érzem, hogy pl a Banánvirágra nem szólnának be sokan, vagy pedig nem venné föl a csúfolódást, és akkor aki megpróbálná őt leszólni miatta, látja, hogy a Banánvirág-nevű nem foglalkozik vele, és megunná, és odébbállna. Tehát nekem most ez a megérzésem, hogy nem lenne jellemző sok szekálás, csak alig lenne (1 v 2 pár másodpercig tartó alkalom, szószerint 1-2) ; de azért remélem, van még mellette egy másik keresztneve a csajnak. Mert , ha meglátná egy önéletrajzban egy főnök, lehet, hogy azt hinné, hogy csak mókázik valaki; és rögtön dobná is el odébb az önéletrajzát.

2022. jún. 7. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!