Gyes + munka + diákhitel?
Szept. 25-én lesz 1 éves a fiam, kaptam megbízást, heti 3 órát fogok tanítani hittant iskolában, az érsekség fizeti a pénzt. (Nekem megéri, mert végre kikapcsolódhatok 3 gyerek mellől.) A diákhitelemre célzott kamattámogatást kaptam.
El kell kezdenem visszafizetni a diákhitelt, mert "dolgozom", vagy figyelembe veszik, hogy gyesen is vagyok és jár még így is a célzott kamattámogatás?
Segítsetek!!
Sajnos nem tudok érdemben válaszolni, mert én még nem tartok a visszafizetésnél, én még kapom mert még tanulok, de az biztos, hogy ha bármi kérdésed van, akkor hívd fel a diákhitel központot, mert mindenre tudják a választ.
Én pár hete hívtam őket egy számomra nagyon bonyolult dolog miatt, pikk pakk megmondták a választ, pedig még a szerződésszámomat sem tudtam megmondani, de azt is megoldották és fél perc alatt megvilágosodtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!