Miléna vagy Melánia?
A két név ugyan hasonló de mégis különbözik, nehezen tudok dönteni.
Melyiket választanád és miért? (persze akkor nem kell írni ha egyik se tetszik, csak ha tetszik valamelyik)
Nekem valahogy a Miléna könnyebben áll a számra, viszont ritka de a Melánia meg megszokott és valahogy szebb de ez is lehet ritka.
Vezetékhez mindkettő menne amúgy.
Melánia
Régen biztos elvetettem volna de ismerek egy ilyen személyt azóta aki igen kellemes személy és azóta el bírom képzelni egy normális nevként is, kislánynak is.
Miléna nekem olyan h Léna csak azért van itt a Mi h ne a gyakori Léna legyen. Ill a Léna nem tetszik.
Szubjektív és egyedi , szerintem dönts egyik mellett és ha hiányérzeted van akkor a másik ha jó érzés akkor maradjon az
Miléna
Nem hallottam még senkiről, akit így hívnának, szóval ritka, és nekem tetszik.
Valószínűleg ez csak az én agymenésem, de a Melánia engem nagyon emlékeztet a dinnyére (melon) és a melódiára. Szóval nagyjából egy zenélő dinnye jut róla eszembe. Illetve nem nagyon tetszik a csengése.
Miléna, szép hangzású. Bár a lányom Léna, így elfogult vagyok.
Melánia nekem nagyon nem tetszik, olyan parasztos, tramplis hangzasa van. Nem tudom miért de úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!