Miléna vagy Melánia?

Figyelt kérdés

A két név ugyan hasonló de mégis különbözik, nehezen tudok dönteni.

Melyiket választanád és miért? (persze akkor nem kell írni ha egyik se tetszik, csak ha tetszik valamelyik)

Nekem valahogy a Miléna könnyebben áll a számra, viszont ritka de a Melánia meg megszokott és valahogy szebb de ez is lehet ritka.

Vezetékhez mindkettő menne amúgy.

2022. máj. 29. 00:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%

Melánia

Régen biztos elvetettem volna de ismerek egy ilyen személyt azóta aki igen kellemes személy és azóta el bírom képzelni egy normális nevként is, kislánynak is.

Miléna nekem olyan h Léna csak azért van itt a Mi h ne a gyakori Léna legyen. Ill a Léna nem tetszik.

Szubjektív és egyedi , szerintem dönts egyik mellett és ha hiányérzeted van akkor a másik ha jó érzés akkor maradjon az

2022. máj. 29. 00:48
 2/22 anonim ***** válasza:
48%
Melitta?
2022. máj. 29. 00:50
 3/22 anonim válasza:
100%

Miléna

Nem hallottam még senkiről, akit így hívnának, szóval ritka, és nekem tetszik.

Valószínűleg ez csak az én agymenésem, de a Melánia engem nagyon emlékeztet a dinnyére (melon) és a melódiára. Szóval nagyjából egy zenélő dinnye jut róla eszembe. Illetve nem nagyon tetszik a csengése.

2022. máj. 29. 00:53
 4/22 A kérdező kommentje:
2.Az nagyon nem tetszik valahogy :/ és ez a 2 van most mint választás mást nem kell ajánlani :) köszönöm a válaszokat, jöhetnek még.
2022. máj. 29. 01:02
 5/22 A kérdező kommentje:
1.Most hogy mondod tényleg olyan minta sima Léna lenne csak hozzá téve meg egy "mi"-t. Bár nekem tetszik magában is a Léna de az azt hiszem elég gyakori de talán még a Léna is beeshet mint lehetőség.:)
2022. máj. 29. 01:10
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Miléna nekem. Alapból jobban tetszenek a szláv nevek, a Milán női alakja, jelentése; kedves, szelíd. A Melánia görög, jelentése; fekete, sötét.
2022. máj. 29. 01:19
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem össze sem lehet hasonlítani. A Miléna nagyon szép hangzású, a Melánia nem, ráadásul az a tipikus c-type név.
2022. máj. 29. 01:27
 8/22 A kérdező kommentje:
7.Hát én ezt még sosem hallotam hogy cnév :D viszont ez nem probléma ha mégis az lenne. A lényeg hogy tetszen a név.:)
2022. máj. 29. 01:35
 9/22 anonim ***** válasza:
78%

Miléna, szép hangzású. Bár a lányom Léna, így elfogult vagyok.

Melánia nekem nagyon nem tetszik, olyan parasztos, tramplis hangzasa van. Nem tudom miért de úgy érzem.

2022. máj. 29. 01:51
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Miléna
2022. máj. 29. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!