Volt így valaki mint én?
8 hós lányom csak velem alszik.
Volt már úgy valaki hogy ilyen hamar eladta a kis ágyat mert csak porfogó volt?
Aki válni tervez rövid időn belül.
Szoktasd a gyereket külön
Szia! Mi egyből együtt aludtunk a kezdetektől, saját választásból. 9 hónapos a kisfiam és egyre önállóbban tud aludni, de még mindig pici :) érthető, hogy szeretne biztonságban, mellettem/mellettünk lenni.
A férjemmel nem romlott a kapcsolatunk, de ehhez kell, hogy a párod is támogató és elfogadó legyen a témában szerintem. :) Mi a nappaliban randizunk, mikor alszik... :P
Ott, ahol a baba a szülőkkel alszik egy ágyban, hogy oldják meg a légzésfigyelő használatát?
Nem kötözködésből kérdezem, csak szimplán érdekel.
Én vagyok az élő légzésfigyelő :p
#2es vagyok
6, de van. Isten tudja milyen ösztön, de én mindig felriadok, ha a gyerek pár másodpercig visszatartja a lélegzetét. Más hangok között is egyszerűen meghallom és rögtön figyelek, hogy folytatja e a légzést. Konkrétan álmomban is!
Aki esetleg a nemi életünk miatt aggódna: az kiválóan működik a lakás többi részén.
Igaz, nálunk van értelme a kiságynak, mégha kicsi is. Le tudom tenni aludni de ha 10után kel fel, magunk közé veszem.
Mivel akarunk második gyereket így nem terveztük eladni, max összepakolni.
Ismerősék fél év után eladták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!