Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vállal manapság elég...

Miért vállal manapság elég sok férfi viszonylag öregen gyereket?

Figyelt kérdés
Látok elég sok 45-50 éves újdonsült apukát. Ezt elég késeinek tartom. A hatvanas férfiak hullanak manapság, mint a legyek. Miért nem gondolnak a jövőre is ezek a férfiak?

2022. máj. 22. 21:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is 42 évesen lettem apa. Nem így terveztem, de így alakult. Egy hosszú párkapcsolatom ráment arra, hogy nem jött össze a gyerek. Utána évekig nem mertem elköteleződni ez miatt, mert féltem az újabb csalódástól. Inkább csak kalandokat kerestem. Aztán 39 évesen megismertem a mostani feleségem. Ő 5 évvel fiatalabb nálam. Úgy futottunk neki a közös életnek, hogy tisztában volt mindennel. Aztán megtörtént a csoda és 42 évesen megszületett a lányom. Hamarosan pedig érkezik a testvére is. Igen, valóban félek, hogy nem látom őket felnőni, de próbálok egészségesen élni, sportolok, szűrővizsgálatokra járok. Továbbá az életbiztosítások mellett minden hónapban teszünk félre pénzt is, hogy legalább anyagi gondjaik ne legyenek, ha véletlenül történne velünk valami.
2022. máj. 22. 23:10
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt: akkorra érnek meg, és vágynak gyerekre, családra.

Másrészt: változó korban élünk, ez is nehezíti a helyzetet és felfelé tolja az időket.

Harmadrészt: az egyenjogúság is errefelé hat.

2022. máj. 23. 08:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A ferjem 38eves volt amikor megismerkedtunk, ket vegen egette addig a gyertyat es nem is volt normalis hosszu tavu kapcsolata, azt mondta h a baratai peldajan okulva o kihagyja az elso valasi hullamot ami a 30eves korosztalyt sujtja (en is 32evesen valtam 2gyerekkel) es o egyszer szeretne hazasodni. 44evesen lett apa, szavak nincsenek ra h mennyire odaado es felelossegteljes apa (elotte is az volt az en gyerekeimmel, de ott 2eves volt a kisebbem, csecsemovel nem lattam soha), eleve kivette a 6honap szulesi szabadsagat, ami apaknal nem annyira gyakori h minel jobban megismerje a gyereket. Meggyozodesem h 32evesen nem ilyen lett volna, be kellett ernie ehhez h a legjobban erre tudjon koncentralni. Nyilvan jobb lett volna ha 20as eveinkben talalkozunk es ekkorara mar lenne egy gimnazista gyerekunk es igen hosszu eveket veszitunk a gyerekkel toltott idobol, de cserebe ez erett, minosegibb ido, a parkapcsolatunk (hazassagunk) is stabil, kiegyensulyozott, van akinek ehhez agyilag, erzelmileg, felelossegileg meg kell erni.

Exemnek 2 hazassagbol 4gyereke van, 28evesen lett eloszor apa, egyik gyereke sem el vele. Sokat ernek azzal a gyerekei h csak hetvegi apuka...

2022. máj. 23. 08:49
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

A páromnak még nem volt gyereke mikor megismerkedtünk, nős se volt még soha, ő már akkor is 50 felett volt.

Nekem már volt két kislányom az előző házasságomból.

Viszont mindig 3 gyereket szerettem volna, így lett egy közös is. Neki ő a legféltettebb kicsi kincse, szerelmünk gyümölcse. Tavaly született, párom 54 éves volt, én 33.

Nekünk így tökéletes, semmit nem bánt meg ő sem az életben és én sem :)

Az öregség meg nézőpont kérdése, szerintem egyáltalán nem az.

2022. máj. 23. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:
37%
Mert a nőknek pénzes pasi kell, saját lakással, saját autóval, jó fizetéssel. Ezeket nehéz elérni 20on éves korban, mert először ott az egyetem, meg dolgozni kell, félretenni stb. Nem 1950 van, hogy 18 évesen mindenki megházasodik és majd lesz valami. Bár még az is jobb volt, mint most a sok válogatás, online ismerkedős cucc és a sok megkeseredett ember.
2022. máj. 24. 06:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi majdnem mint a 14- es.

Mikor megismerkedtünk én voltam 34 a férjem 49.Ő elvált,de nem volt gyereke,nekem már volt egy.Minden vágya egy gyerek volt,de a felesége nem akart.🤷És mivel én mindig vágytam második gyerekre,de a volt férjem szintén nem akart,így pont egymásra találtunk.Így lett egy kis tündérkénk!

2022. máj. 24. 06:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Az én férjem is azzal kezdte, akarok e még gyereket mert neki minden vágya. Elvált a felesége, vitte a 2 gyereket.

A férjemnek hiányzott az apaság mert nem nevelhette őket. Én meg még abban a korban voltam hogy szülhettem. Most is ugyanígy tennénk.

2022. máj. 31. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!