Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért tagadjátok le, hogy az...

Miért tagadjátok le, hogy az egyik gyereketeket jobban szeretitek a többinél?

Figyelt kérdés
2022. máj. 19. 19:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Mind a négyet ugyanannyira szeretem. Más módon, de ugyanolyan mértékben.
2022. máj. 20. 00:50
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

pedig van ilyen. férjeméknél pl. férjem a világ közepe, még így felnőtt családos emberként is. a húga meg csak úgy van, a nagyszülők is úgy viselkednek vele. már nekem fáj nézni, pedig nem vagyok egy empatikus alkat.

nálunk is van ilyen. anyu biztos a nővéremet szereti jobban, de nem is csodálom és nem is haragszom érte😅😂 az én természetem, viselkedésem már gyerekként is nagyon kilógott a családból.

2022. máj. 20. 09:58
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

Azért, mert erről nem szokás beszélni, különben rázúdul az emberre a csőcselék haragja, csak mert őszinte. De ettől még létező dolog sok esetben.

Rokonomnak pl 3 gyereke van. 2 lány, 1 fiú. A fiát szereti a legjobban, aminek egészen egyszerű oka van. Ő az aki élete nagy szerelmétől született. ( Sajnos nem sokáig lehettek együtt, mert meghalt).

Az első lány egy bántalmazó házasságból született, ( majd jött a fiú), aztán évekkel később a másik lány meg egy házas férfival való viszonyból.

De ez nem azt jelenti, hogy a lányait ne szeretné.

Mi ketten vagyunk testvérek, és a szüleim érezhetően a nővéremet szeretik jobban. Én is lány lettem, ez a fő ok, + nem olyan amilyet ők szerettek volna.

2022. máj. 20. 17:45
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

Figyu, ez egy anonim oldal, szóval bárki leírhatja h hogy érez.

Én egyformán szeretem mindkét lányomat, el sem tudom képzelni, hogy ez ne így legyen.

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindkettővel ugyanannyi a probléma/konfliktus, de a szeretet nem változik!

2022. máj. 22. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!