Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Amikor a lányom már betöltötte majd a 8 hónapot,el szeretnék menni dolgozni. Nem húzom a szót,röviden annyi a kérdésem hogy aki ilyen korú baba mellett ment dolgozni,milyen munkahelyre és hány órában? (Gondoltam egy egyszerű árufeltöltésre 4-6 órában) Bölcsibe nem szeretném beadni,lenne aki itthon vigyáz rá amig én távol vagyok.

2022. máj. 17. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

GYED mellett lehet dolgozni akàr 8 órában is. Ezt neked kell tudni, hogy aki vigyàz a babádra mennyire ér rá.

Részmunkaidőre szakképzettség nèlkül, érettségivel pl árufeltöltő, takarító, szállodai szobaasszony, 4 óràs dajka néni. Ilyenek jöhetnek szóba. Nincs sok lehetőség.

2022. máj. 17. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Én úgy tudom, egy éves kor után lehet dolgozni. Nem?
2022. máj. 17. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Tényleg lehet, nem csak 1 éves kortól.
2022. máj. 17. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Akit én ismerek, és a gyerek 1 éves kora előtt ment vissza dolgozni, ő az ügyvédem volt, ő is családi segítséggel oldotta meg.
2022. máj. 18. 02:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Kozmetikusom is hamar visszaállt dolgozni, nagymama vigyázott a kicsire és sokszor az alvásidőben adott időpontot. Volt csúszás vagy variálás ha beteg lett a gyerek vagy közbejött valami más, de ezt megértettük, vidék kis falu, néhány vendéget fogadott csak, aztán fokozatosan dolgozott többet és bővítette a vendégkört

Okj képzésre (tudom most már más a neve) tudsz kedvezménnyel jelentkezni, olyanra nem gondoltál és akkor azt csinálhatod ami érdekelne.

Fodrász, műkörmös, cukrász, dajka, könyvelő, virágkötő stb

2022. máj. 19. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!