Mikor allitjatok fel a gyerekmedencet?
Ilyen medencere gondoltam [link]
Egyik nap nagyon meleg van masik nap felhos az eg. Ez a medence meg szerintem ilyen pancsolo/kis medence hataran mozog. Meg nem hasznaltuk de felek hogy most meg nem melegedne fel a elegge a. Szerintetek?
Nekünk volt ilyen, ebben nagyon gyorsan megmelegszik a víz, mert nagyon sekély, de nagy felület.
Viszont gyorsan is algásodik ez miatt. Én két naponta takarítottam és cseréltem benne a vizet.
Mi majd még később, májusban még általában túl változékony az időjárás, és nem tud rendesen felmelegedni a víz.
(Mondjuk, nekünk nagyobb medence van, abba nem tudunk annyi melegvizet kivinni, hogy az számítson.)
Szerintem majd június környékén, amikor már tartós melegek vannak.
Nem raktam bele semmi adalékanyagot!
Simán kiöntöttem, pici mosogatószeres vízzel szivaccsal átmostam, utána kiöblítettem és bele az új víz.
Őszintén, utáltam…!!! iszonyat macera volt a tisztán tartása, takarítása.
Tavaly már nagyobb medencét vettünk, vízforgatóval, szűrővel, mindennel.
Egyszer feltöltöttük június elején, szeptemberben leengedtük. Semmi gondunk nem volt vele.
Persze pici baba mellé még nem praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!