Meddig tartanátok össze a gyerekeitek érdekében a családot?
Figyelt kérdés
2022. máj. 13. 18:58
1/7 anonim válasza:
Ameddig menthetőneknérzem a dolgot.
2/7 anonim válasza:
Ameddig a meltosagom engedte. Eleg buszke ember vagyok😃
3/7 anonim válasza:
Semmeddig! A gyereknek nem érdeke, hogy összetartsak egy családnak nevezett de valójában feszültséggel, ellentéttel teli társaságot.
4/7 anonim válasza:
Semeddig. A gyerek kicsi, nem hülye. Két külön élő, de boldog és kiegyensúlyozott szülő jobb, mint az együtt élő, boldogtalan
5/7 anonim válasza:
Jajj, ezen én is most mentem végig. Próbálkozzatok meg vmi párterápiával, de ha nem segít és nem lesz jobb, akkor a "gyerek érdekében" ne. Hidd el, az nem érdeke.
6/7 anonim válasza:
Amíg mindkettőtökben megvan az akarat a változásra. Mivel ha eljutottatok a szakadék szélére, akkor onnan már csak akkor van visszaút ha mindketten változtok vagy változtattok a dolgaitokon. Hogy min, azt ti tudjátok. És legtöbbször ez külső segítség nélkül már nem megy, így a család és/vagy párterápiát is együtt kell akarni. Ennek meg akkor érdemes nekifutni, ha nem a régi sérelmek újrafelhánytorgatása a cél, hanem a megoldás keresés, az újra egymásrahangolódás, megtalálni ami elveszett.
7/7 anonim válasza:
Semeddig.
A gyereknek is sokkal jobb, hogyha nem azt látja, hogy anyuka-apuka csak szenved a szr kapcsolatban (esetleg bántlamazás is fennáll).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!