Letaksrható merevfalú gyerekmedencét tudtok ajánlani?
Akkor nem kell kutya, ha nem tudod biztosítani neki, amire szüksége van.
3 borderem van és egy 5 éves és egy 2 éves. Mindennap megyünk velük. Klikkerezünk, hogy agyilag is fáradjanak illetve agility edzésre járok kettővel.
Nekunk sincs kutyank eppen ezert, mert mi gyerekek mellett mar nem tudnank kelloen foglalkozni vele.
De annyira nem ertem, hogy lehet felelotlenul bevallalni egy MUNKAKUTYAT, akinek rohadtul nem eleg a kert meg a heti egy 20 perces seta.
Miert nem gondolkoztatok elore? Keressetek neki egy megfelelo otthont, mert ez igy szenvedes lesz csak mindenkinek.
Falun en vagyok az egyetlen,aki kiviszi egyaltalan setalni. A tobbiek soha. Nem is lehet normalisan,mert ot meterenkent minden kapuban orjong egy kutya...
A tenyesztonel egy boxban elt,napi 1 orara volt kiengedve,az biztos jobb volt neki,mint egész nap szabadon velunk.
Amugy sem kutyatartasi tanacsokat kertem,hanem muanyag medencet.
De veszunk egy nagy csaladi,merevfalu 3,5 m atmerojut,igy megoldodott a kerdes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!