Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol találok olyan helyet,...

Hol találok olyan helyet, ahol eladhatnék egy csomó jó minőségű női és babaruhát?

Figyelt kérdés
Teli vagyok sok kinőtt babaruhával, és sok csini női cuccal. Nincs szivem kidobni őket, hol találok olyat, aki megvásárolná tőlem? De nem darabon ként, hanem az egészet, úgy, ahogy van? Megegyeznénk az összegben.
2008. dec. 18. 16:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Fiatalos, nőcis ruháim vannak... pl. koptatott farmer, szexisebb felső, divatos cuccok... és mind hibátlanok!
2008. dec. 18. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Mekkorák?
2008. dec. 18. 16:46
 3/6 A kérdező kommentje:
A babaruhák /kisfiúnak/ 56-74 ig vannak, a női pedig farmerok 28-as méretek, van egy, ami 29-es, a felsők és pólók leginkább M-es, vagy 38-as méretre jók. De vannak egy mérettel nagyobbak is, vagy olyanok, amik nyúlnak. Van egy pár S-es méret is, amit kaptam, de kicsik rám.
2008. dec. 18. 17:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja, van Philip Russel-es áttetsző szexi felső, és világoskék, koptatott 30-as farmernaci is, övvel! Kinőtt babacipő, kis body-k, olyan rugdalózó, ami tiszta új, már akkor kicsi volt, mikor kaptuk.
2008. dec. 18. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz a turkálókban. Hátha! Vagy teszvesz, vatera. Ott is tudsz csomagot feltenni.
2008. dec. 19. 13:09
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem is a vatera.hu-n
2008. dec. 19. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!