Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit reagalnatok ezekre? Azt...

Mit reagalnatok ezekre? Azt se felejtsétek el hogy ott és akkor kivagytok szolgáltatva.

Figyelt kérdés

Mit szólnátok ahhoz a ferjetek / párotoknak szülés közben az lenne a legnagyobb gondja hogy mikor mehet ki legközelebb cigizni.

Majd szülés után 2 óráig ugye együtt lehettünk volna 3asban erre ő első óra után lelep hogy megy dolgozni. (oda ment, nem ezzel van a baj hanem hogy lelépett...)

Iket írtok úgy írjátok hogy úgy képzeljétek bele magatokat a szituba hogy kivagytok szolgáltatva a fájdalomnak, egy helynek, vérzésnek stb...

2022. máj. 2. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11%

Mondjuk eleve nem is lett volna jelen, én sosem értettem nőként minek oda az apuka.

Olyannal se kezdenék soha, aki cigizni, ergo nem menne ki cigizni.

A munka más kérdés, ha dolgozni kell, akkor dolgozni kell. Aki ezen fennakad, az már ne is haragudj, de nem normális.

2022. máj. 2. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Emberek, hagyjuk már ezt hogy ha nagyon fontos volt a munka akkor oké, hogy apa meglép az aranyóráról.

Ennyire nélkülözhetetlen ember nincs, ha meg apa topmanager, miniszter vagy gyárigazgató, Akkor anya ezt előre tudja és tudomásul veszi, nem háborog, és az ország legdrágább magánklinikáján kinyalják a picsáját apa nélkül is.

2022. máj. 2. 12:15
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Férjem benn volt a szülésnèl. Ő is dohányzik. Aki cigizik, tudja, hogy a stressz hatásara az ember mégtöbbször gyujt rá.

7 órát voltunk mi benn, mire megszületett a fiunk, ez alatt 5x ment le cigizni.

Ha tudtam volna, mentem volna kb vele, pedig 3 éve leszoktam, olyan stresszes volt az egész.

Eszembe nem jutott kiakadni ezen.

Nálunk is végül 2 óra lett az aranyóra. 1 ora után a férjem is elment. Ő haza aludni. Fáradt volt. Ezért ismét nem is jutott eszembe kiakadni.

Nem abban az 1 órában dől el a család sorsa... az meg baromi izgi lehetett hogy 2 orán keresztül próbáltam mellretenni a babát. Nem is értem miért nem ment elöbb.

2.szülésre be se jött. Akkor most váljak is el?! 🤦‍♀️

2022. máj. 2. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:
61%

Nem vagyunk egyformák, valaki nem is akar bemenni egyáltalán, vagy a nő nem akarja, hogy bemenjen a párja, így aki nem túl érzékeny empátiával megáldott, az nem tudja beleélni magát más felfogású egyén helyzetébe.

Én úgy készültem, hogy a férjem csendes segítőtársam lesz és én bizony kiakadtam volna rajta, ha azon hisztizik, hogy menne már cigizni (vagy bármi máson). Menjen. Pisilnie is ki kell menni néha, nem fogom rosszul érezni magam emiatt, jelezze, hogy kimegy 10 percre és kész, de ne "ez legyen a legnagyobb gondja". Akinek mégis az, annak szerintem semmi keresnivalója a párja mellett ilyen helyzetben. Van elég stressz, el sem tudom képzelni milyen az, ha az embert még a kísérője is idegesíti. :D Én elküldtem volna.

Viszont igen, át kellett volna beszélni, hogy hogyan tud neked segíteni és mit ne tegyen, vagy mivel idegesítene téged. Ott is érthette volna fél mondatodból, hogy ez nem oké neked és moderálhatta volna magát.

Lehet ezt úgyis, hogy "édesem szükséged van valamire? bírsz 10 percet nélkülem? leugrom pár percre". Ad inni, vagy amire szükséged van és megy, majd jön. Szerintem ott nem elvárható a szülő nőtől, hogy elviselje bárkinek is az idegesítő dolgait.

2022. máj. 2. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!