Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adtok a babáitoknak vizet...

Adtok a babáitoknak vizet vagy citromlevet vagy citromos vizet amikor csuklik?

Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 09:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

Ismerősöm adott.

A gyerek iszonyúan fintorgott, aztán kért még. El is múlt neki rögtön.

2022. máj. 2. 12:50
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

Nem

Minek?

Magam sem szoktam..

Amúgy is, ha nincs bevezetve többet ártok mint hasznàl..

A piciket nem zavarja a csuklás. Téged zavar csak.

Citromtól nektek elmúlik?

Nekem sosem múlt amikor még próbáltam…

Jah és iszsz gyerekeim voltak.

Csak a hozzátàplàlás kezdetétől kaptak vizet.

2022. máj. 2. 14:06
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem, mert semmi értelme. Főleg egy babának aki iszsz, más ízt nem is ismer csak az édes tejét, annak adni egy iszonyat savanyú dolgot.. A logika ott lehet, hogy emiatt "megijed", meglepődik, többet nyel, nagy levegőt vesz, ami miatt megszűnik a rekeszizom görcse. De én sem örülnék neki, ha valaki akaratom ellenére adna csak azért, mert ő szerinte zavar a csuklás. Akkor inkább megszoptatom, vagy adok neki sima babavizet, ha éppen nincs elegendő már a ciciben.
2022. máj. 2. 17:13
 14/18 A kérdező kommentje:

Én is így vélekedek. Néha vizet adok de citromlevet nem akarom

Sokan mondták hogy fölösleges adni bármit is magától elmúlik.

Viszont van olyan rokon aki vizet citromlevet tömné a gyerekembe. Arra hivatkozott hogy "minden baba hány attól ha nem múlik el a csuklás mert össze rázza a gyomrát..." ebbe mennyi valóság van ?

2022. máj. 2. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

minden baba hány attól ha nem múlik el a csuklás mert össze rázza a gyomrát..." ebbe mennyi valóság van ?

Semennyi. Ez baromság

2022. máj. 2. 21:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Sejtettem. De arra hivatkozik hogy neki mindkét gyereke hányt... mástól is lehet na de mindegy
2022. máj. 2. 21:47
 17/18 anonim ***** válasza:
92%
13as vagyok. Az én gyerekem nagyon sokat csuklik, már a pocakban is sokat csuklott. Magától a csuklástól nem emlékszek hogy valaha is hányt volna, viszont bukás, pörgés/bukfenc okozta hányástól már kezdett el csuklani. Összerázni nem fogja a gyomráta csuklás :D
2022. máj. 2. 22:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. máj. 3. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!