Melyik név verzió jobb? tanácstalan vagyok.
Tóth Lili Enikő
Tóth Enikő Lili
mindenképpen 2 nevet akarunk(egyik anyukának másik apukának tetszik:))
Lili Enikő.
Háááááááát, nem sokat segítettünk... :)))
Lili nekem sem tetszik, az Enikő viszont igen (épp esélye is van a 35 hetes pocakbébimnek erre a névre), úgyhogy én a
Tóth Enikő Lilire szavazok :)
Tóth Lili Enikő. Dallamosabb, mert a mély hangrendű tóth-ot a magas lili követi.
Ha az enikő követné olyan ridegebb lenne, erőszakosabb... Remélem, érted, amire gondolok.:)
Egyébként szerintem is szép nevek, gratula a kiscsajhoz!!
Hasonló nevem van "összefolyás" szempontjából. Utáltam, hogy kicsinek sokan egybemondták a vezeték- és keresztnevemet.
A Tóth Enikő Lili ezért nem tetszik. Egy idő után (főleg, ha van még Enikő az óvodás csoportjában, iskolában az osztályban) Tótenikő lesz tényleg! Olyan érzése lesz, mintha úgy hívnák, hogy Tóth Tótenikő!!! Én anno így jártam! Nagyon-nagyon utáltam ezért a nevemet!
Ezért számomra jobban hangzik a Tóth Lili Enikő.
Azt már csak mellékesen említeném, hogy a Lili kedvesebb név, az Enikő ő végződése miatt számomra unszimpatikus. Persze ez aztán már tényleg csak magánvélemény, "kinek a pap,..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!