Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik jobban?

Melyik név tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Bernadett - Petra

2022. ápr. 27. 02:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20%
Petra becézései: Peti, Péter, Petró, petróleum, Piti, Pet(mint az állat angolul), Ikra.
2022. ápr. 27. 16:03
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ez most ilyen humor akart lenni?

Amúgy sem értem mi ez a becézés mánia. Nem kell minden nevet becézni. Én Zita vagyok, és mindig örültem, hogy ez egy olyan név, amit nem becéznek automatikusan, szeretem, hogy rövid, egyszerű, és nem hiányzik, hogy valami hülye becenevem legyen. Aki nagyon akar, az hív Zitunak vagy Zitusnak, ez működik a Petrával is, Petru, Petrus. Tök jó, ha egy névnek van valami szép és kézenfekvő becézése, de nem értem páran miért tesznek úgy, mintha hatalmas tragédia lenne, hogy egy két szótagú nevet nem feltétlen lehet agyonbecézni. Miért is kéne? Szép úgy, ahogy van.

Amúgy a Bernadett is szép, de pont amiatt adnám a Petrát, mert egyszerűbb, és tuti nem lesznek a nevéből adódó béna becenevei.

2022. ápr. 27. 16:15
 23/24 1112 ***** válasza:
Petra
2022. ápr. 28. 23:16
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Bernadett. (Zita vagyok és engem sem szoktak becézni,a tesómat se,ő

Rita).

2022. ápr. 29. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!