Hol adhatnam el?

Figyelt kérdés

Racsvedőnket szeretném eladni.

Mindenki ezt a Sinsay 5000eset veszi, én csinaltattam 18.000-ert.

10.000ert senkinek nem kell.

Olcsóbban nem akarom eladni.

Max. Félár 9000 Ft.

Van tippetek hol lehetne eladni?

Sznob csoportokba is felraktam és semmi...

2022. ápr. 25. 08:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
90%

Melyik valasz volt a rosszindulatu ?

Csak valaszoltunk, hogy NEM KELL SENKINEK ENNYIERT egy hasznalt racsvedo. Tapasztalatbol.

2022. ápr. 25. 14:26
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi megtehetnénk, hogy vegyünk mindenből újat, de őszintén szólva sajnálom rá a pénzt, ezért nézelődök marha sokat marketplace-en. És ezért árulok is sokmindent ott. Mindent iszonyat áron alul, csak mert nincs szívem kidobni és nem "hasznot" szeretnék belőle látni, hanem el szeretném adni, hogy ne foglalja a helyet. Ha van ismerős akinek szüksége van a cuccainkra, szívesen odaadom ingyen is, ahogy amúgy én is kaptam sokmindent. Én nagyon sok anyukánál/embernél azt látom, hogy próbál "visszatermelni" kvázi valamennyit a saját kiadásaiból. Ez nem szokott működni, ha csak nem valami nagyon egyedi, vagy népszerű, hightech cuccról van szó.

Ha mondjuk látok egy szimpi rácsvédőt használtan 3 ezerért, amikor a nekem tetsző amúgy újonan 12, megveszem, nincs kérdés. Ha látok egyet 9 ezerért, akkor megveszem inkább 12-ért az újat. Kiságyat sokáig keresgéltem. Ami tetszett, azt mindenki 50-60 ezerért akarta eladni. A bolti, ami nekem tetszett, akciósan 69 ezer volt. És legalább tudom, hogy nem törött, nem sérült, nem hiányzik belőle csavar, tipli, akármi. Ez egy ilyen biznisz. Ha valaki valóban szabadulni akar a kiságyától, akkor felteszi negyed áron és azonnal rá is ugranak egy csomóan. Elhappoltak előlem így jópárat. :D

Én pl. nemrég adtam el egy hatalmas gardrób szekrény plusz polcokkal. Egy új 140-160 ezer körül van. Feltettem 40-ért, tisztességesen lefotózva az apró hibáit. Más 100-ért hírdeto a végtelenségig. Azt hittem sosem lesz gazdája, aki el is tudja vinni. 2 nap múlva jöttek érte és 20+ megkeresésre válaszoltam. Szóval nem mindegy mire hajt az ember. Ha "profitra", akkor a kutya nem fogja elvinni. Ha csak arra, hogy ne kelljen kerülgetnie a cuccát, de lehetőleg normál emberhez kerüljön, akkor jelképes áron túl kell adni rajta és kész.

2022. ápr. 25. 14:32
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ismerős nekem a kérdés a múltkori használt cumit akar eladni kérdéshez, ott se kapott egy rosszindulatú választ de senki nem akarta megvenni és persze mindenkit elhordott hogy micsoda rosszindulatú emberek pedig mindenki normális stílusban reagált...nem lehet hogy ez is ő? Csak mert nagyon egyezik a stílus...
2022. ápr. 25. 15:00
 24/33 anonim ***** válasza:
68%
cumit? ne már? 😂😂 másik gyerekemnek sem adnám amit az első használt. amúgy is max. 2 havonta illik kidobni, cumisüvegről szintén. 😂😂
2022. ápr. 25. 15:05
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, valaki érdeklődött h a használt játszó cumikat mennyiért lehetne eladni :D
2022. ápr. 25. 15:20
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
24. De :D Itt vinnyogott, hogy baromi drágán, 2000 Ft-t (lol) vette és feltenné :D aztán neki állt feljebb, amikor mondtuk, hogy felteheti, ha nagyon remeg 100 Forintért de gáz. Nagyon idióták az emberek.
2022. ápr. 25. 16:17
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert belőled süt a jóindulat, amikor sznobnak nevezel másokat.
2022. ápr. 25. 17:48
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát minek csináltattad annyiért, ha ennyire számít mennyiért adod el. Ha meg nem sürgős akkor áruld 9ért,majdcsak elviszi valaki. Vagy nem. De valami lesz🤷🏻‍♀️
2022. ápr. 25. 17:56
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy valaki elmondaná hogy a kérdező mit gondolt rosszindulatú válaszoknak? :D...
2022. ápr. 25. 18:41
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

26-os, várjál, ha jól emlékszem, 2.000 ft-ért KETTŐT vett baromi drágán!!!!! 😅😆

Csak, hogy a témához is hozzászóljak, nem fogod tudni eladni ennyiért. Használtan ez baromi drágának számít. Oké, hogy neked megérte kifizetni 18 ezret, de ne akard eladni féláron, mert nem valószínű, hogy menni fog.

2022. ápr. 25. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!