Ezek a külföldi nevek közül melyik tetszik neked?
Figyelt kérdés
Nem gyereknek akarom adni, fonetikus formában sem egyszerűen érdekelne, hogy ha meghallanátok ezeket a külföldi neveket, mi lenne a véleményetek róla :D és esetleg sorrendet is készíthettek hogy melyik tetszik jobban.
A nevek (+kiejtés):
-Shannon (Senon)
-Olivia (Olívia)
-Violet (Vájolet)
-Hazel (Hézel)
-Harley (Hárli)
-Hedwig (Hedvig)
2022. ápr. 23. 18:48
2/15 anonim válasza:
Ezekből a Violet tetszik a legjobban, egyébkén az Alice (pedig elég elcsépelt külföldön, de nekem nagyon tetszik)
3/15 anonim válasza:
Ha nem gyereknek akarod adni, akkor mit keres ebben a kategoriaban?
5/15 anonim válasza:
A harley és a Hedwig nem tetszik, a többi jo.
6/15 A kérdező kommentje:
3.Jajj ne, ne ezen akadjon fent valaki, nem ismerem még annyira az oldalt és nem találtam olyan kategóriát ahol külön nevekkel foglalkoznak, de láttam hogy itt szoktak nevekkel kapcsolatos kérdések lenni és gondoltam itt majd jó helyen lesz :D...de gondolom ha rossz helyen van max átrakják az oldal irányítói ahova való. Mekkora probléma :)
2022. ápr. 23. 19:50
7/15 anonim válasza:
Violet tetszik toronymagasan a legjobban. :)
8/15 anonim válasza:
Attól függ melyik országban éltek. magyarországon egyiket se, nem szúrnék ki a gyerekkel. Amerikában mondjuk ez lenne a sorrendem:
Hazel
Violet
Olivia
Harley
Shannon
Hedwig
9/15 A kérdező kommentje:
8.Direkt írtam hogy nem gyereknek akarom adni :D..
2022. ápr. 24. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!