Mennyit olvasol a gyerekednek?
Itt úgy is le lesz pontozva aki nem olvas mesét a gyereknek, lásd egyes, pedig senki se tudja miért...
Én pl semmit, pedig akarnék. Nem ül meg, nem nézegeti a képeket velem elszalad játszani, vagy kiakarja tépni a kezemből hogy ő lapozza, össze vissza, nem érdekli, hogy mesélek. 2 éves.
Ezért a szó hagyományos értelmében nem olvasok neki mesét, csak vázolom kb mit lát a könyvben amit csak ő lapozhat, ha nem ő lapozza elmegy játszani.
Illetve maga lapozgatja és nézegeti a könyveket.
Esténként meg hamar bealszik, és csak felébreszteném meséléssel.
Tessék, pontozzatok engem is le, ide úgyse meri senki leírni ha valamiben nem tökéletes, vagy a könnyebb utat választja🤷🏼♀️
Minden nap a nappali alváshoz, az esti alváshoz, és napközben is ha kérik, (néha akkor is, ha nem kérik).
Napközben próbálok inkább olyanokat, amikről/ami közben többet tudunk beszélgetni a képekről, vagy a történetről, hogy ő is beszéljen róla. A kicsinek meg inkább én beszélek a képekről, de rövid meséket már neki is olvasok.
Déli alvásnál több szövegest, estihez a nagyobb választ mindig magának - ezt hallgatja a kicsi is, általában 1-3 rövidebb mesét.
Az nagyobb 3 éves múlt, a kicsi 1,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!