Par honapos babak anyukai kivancsi lennek a velemenyetekre (haj kerdes, hosszu vagy rovid)?
Nem tudom mitevo legyek. Hosszu gondor/hullamos hajam van, pont ilyen mint az illetonek ezen a kepen:
Nem tudom, hogy levagassam-e rovidre vagy sem. Nagyon szeretem es a ferjem is imadja de annyi vele a gond. Mar nem tudom olyan szepen gondozni a 7 honapos fiam mellett mint regen, legtobbszor csak lofarokban log. Szaritani sincs nagyon idom. Ha szepen kiengedem, hogy nezzek ki valahogy a kisfiam belecsimpaszkodik, tepi, tiszta haj minden. Viszont sosem volt rovid hajam, ugyhogy nem tudom, hogy allna? Aki levagatta megbanta? Ilyen frizurara gondoltam az en hajtipusomhoz, talan ezt konnyebb lenne kezelni, gyorsabban megszarad:
Szerintetek merjek belevagni vagy maradjon a lofarok meg par honapig amig a babam nagyobb nem lesz. Ti mit tettetek?
Nekem is hasnolnó VOLT. Én is untam már állandóan összegumizni és hogy hosszú volt, a gumi húzta. Kleopátrára vágattam le, de csak annyira hogy össze tudjam gumizni így is.
Most inkább kiszárítom egyenesre és felül úgy tűzöm, mint Mónikának, vagy Fruzsinának szokott lenni a reggeliben és összekötöm. Néha behabozom és göndörre szárítom, de akkor hamar kócos lesz, azt nem annyira szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!