Elesett, lehorzsolta az orrát homlokát, mi jó rá?
Kicsit muszáj dolgozz az aggódáson sajna.
Én pl gyakori vendég voltam a balesetin, pedig nem extrém sportoltam. Évi egyszer fixen eltörtem valamim... megesik, a gyerekek elesnek. Nálunk is volt csúnya horzsolás sajnáltam is nagyon. Tisztítsd ki a sebet, kenj rá sebre való kenőcsöt (patikában kapható) vagy csak simán hagyd szárazon, 1-2 hét és sokkal szebb lesz.
Nem drámázom. Örülök, hogy épp maradt a fejed. A homloka miatt aggódtam jobban, hogy nehogy agyrázkódás is legyen. A horzsolások csúnyák, a homloka most zöld csak. A puffadás lement. Nekem nem tört el semmim, nem húztam szét a fejem piciként. Én tiniként pótoltam be mindent. Drámázom vagy nem, sajnálom ha téged ez bánt, remélem azért tudsz kedves lenni, mert a lehurrogásodtól bevallom elsőre ideges voltam, majd rájöttem, hogy helyreráztál csak és elaludtam a gyereket szorosan ölelve. Köszönöm!
Nem ismerjük egymást, de lehet jót tennél nekem. Én meg neked 😂 mert végtelenül kedves és odaadó vagyok barátnőként is. 😘
Köszi mindenkinek! Bephanten plus van itthon. Azzal kenjük mikor engedi a kis hadisérült.
10: az látszik, hogy megmaradt az arcod...
Kedves Kérdező, a válaszolók nem mindig értik a kérdést, most is csak páran válaszoltak normálisan, a Bepanthen, Neogranormon tényleg jó választás. De ha szellőzni hagyod, úgy is gyógyul a kis sebe. Az én 22 hónapos kislányom is tegnap zakózott a kismotorral, állán 10 forintos méretű horzsolással rohantam haza. Először nekem is minden parám előjött, de elszámoltam 10-is, és eszembe jutott gyerekként mennyi horzsolásom volt és nem kentek arra lóxart se 😁😁 pedig anyám egy majommama volt!!
Szóval semmi vész, legyen tisztán, szárazon tartva a seb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!