Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ehhez a babakocsihoz lehet...

Ehhez a babakocsihoz lehet használni textilmózest szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

a második linken oldalról is mutatják.

Annyira nem tudom, hogy milyen babakocsit vegyünk....

októberben születik a babus, szóval fontos hogy jól téliesíthető legyen, ezért kérdezem a texilmózest.De az is fontos, hogy rosszabb utakon is tudjam tolni, ne essen szét, mondjuk szerintem elég nagyok a kerekei, lehet ez jó lenne.

Van egy másik kocsi, az nagy, bergon típusú, vagy 15 kg, ami nagyon tetszik, de a másodikon lakunk, nincs lift és kicsit tartok tőle, hogy szenvedni fogok vele...

szóval ezért keresgélek még.

Szerintetek ez amit linkeltem milyen?

2010. szept. 15. 12:58
 1/6 nacebee ***** válasza:

nem rossz ez a kocsi,de nincs tárolólok amiben lent hagyhatod a kocsit?én aston kocsit veszek,olyan mint a bergon és nem bolygókerekes.

[link]

nem akarok hülyeséget mondani de mintha erről a típusról amit mutattál azt hallottam volna,h ha padkán mész le vele könnyn előre bukik mert elöll nics két szélén kerék csak közében.

2010. szept. 15. 13:12
 2/6 A kérdező kommentje:

hát tároló van, csak azt a tulaj használja...de majd megkérdezem tőle, van -e valami megoldás.

amúgy ami nekem nagyon tetszik az ez:

[link]

2010. szept. 15. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Te kérdezted a Chipolino Gemma-s kérdést is?

(Ha igen ha nem, nézd meg, ott írtam)

Szerintem ez a Rapido nem való újszülöttnek, pláne nem téli babának. Olyankor azért nagyon jól jön a merev falú mózes.

Ráadásul ennek a Rapidonak eléggé lent van az ülőfelülete.

És az előző válaszolónak csak annyit, hogy nekünk ilyen elöl keskenyedős babakocsink van, és egyáltalán nem borulékony!!! 1 éve használom, soha nem volt semmi gondom vele!!! (Persze mindig akadnak béna anyukák, akik pl. képtelenek navigálni egy bolygókerekes kocsit, de ettől még nem rosszak a bolygókerekes kocsik)

2010. szept. 15. 14:02
 4/6 A kérdező kommentje:

igen, én voltam az a kérdező is:)

köszi a választ, azt hiszem az lesz, hogy elmegyünk a babaszafariba és megnézzük...úgy egyszerűbb dönteni.

Amúgy a chipolino ultráról mi a véleményed?

[link]

2010. szept. 15. 14:14
 5/6 A kérdező kommentje:
amúgy kedves első, te szereted a kocsidat?nem túl nehéz és nehezen kezelhető?
2010. szept. 15. 15:31
 6/6 nacebee ***** válasza:

még nem használom,mert a baby nincs kint,de mi falun lakunk és ide a legjobb.lehet kicsit nehéz de nem buszozok vele.csak sétára használom majd

az a baj,h ebből az ár katból és típusból csak olyan bolygókerekes van ami akkor jó ha háttal van nekem a pici,kanyarodáskor nagy ívet kell vele menni.

2010. szept. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!