Ehhez a babakocsihoz lehet használni textilmózest szerintetek?
a második linken oldalról is mutatják.
Annyira nem tudom, hogy milyen babakocsit vegyünk....
októberben születik a babus, szóval fontos hogy jól téliesíthető legyen, ezért kérdezem a texilmózest.De az is fontos, hogy rosszabb utakon is tudjam tolni, ne essen szét, mondjuk szerintem elég nagyok a kerekei, lehet ez jó lenne.
Van egy másik kocsi, az nagy, bergon típusú, vagy 15 kg, ami nagyon tetszik, de a másodikon lakunk, nincs lift és kicsit tartok tőle, hogy szenvedni fogok vele...
szóval ezért keresgélek még.
Szerintetek ez amit linkeltem milyen?
nem rossz ez a kocsi,de nincs tárolólok amiben lent hagyhatod a kocsit?én aston kocsit veszek,olyan mint a bergon és nem bolygókerekes.
nem akarok hülyeséget mondani de mintha erről a típusról amit mutattál azt hallottam volna,h ha padkán mész le vele könnyn előre bukik mert elöll nics két szélén kerék csak közében.
hát tároló van, csak azt a tulaj használja...de majd megkérdezem tőle, van -e valami megoldás.
amúgy ami nekem nagyon tetszik az ez:
Te kérdezted a Chipolino Gemma-s kérdést is?
(Ha igen ha nem, nézd meg, ott írtam)
Szerintem ez a Rapido nem való újszülöttnek, pláne nem téli babának. Olyankor azért nagyon jól jön a merev falú mózes.
Ráadásul ennek a Rapidonak eléggé lent van az ülőfelülete.
És az előző válaszolónak csak annyit, hogy nekünk ilyen elöl keskenyedős babakocsink van, és egyáltalán nem borulékony!!! 1 éve használom, soha nem volt semmi gondom vele!!! (Persze mindig akadnak béna anyukák, akik pl. képtelenek navigálni egy bolygókerekes kocsit, de ettől még nem rosszak a bolygókerekes kocsik)
igen, én voltam az a kérdező is:)
köszi a választ, azt hiszem az lesz, hogy elmegyünk a babaszafariba és megnézzük...úgy egyszerűbb dönteni.
Amúgy a chipolino ultráról mi a véleményed?
még nem használom,mert a baby nincs kint,de mi falun lakunk és ide a legjobb.lehet kicsit nehéz de nem buszozok vele.csak sétára használom majd
az a baj,h ebből az ár katból és típusból csak olyan bolygókerekes van ami akkor jó ha háttal van nekem a pici,kanyarodáskor nagy ívet kell vele menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!