Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lego Luigi és Super Mario -...

Lego Luigi és Super Mario - kik ők, és mit kell tudni róluk? HELP!

Figyelt kérdés

A kisfiam hatéves lesz, és ezeket kérte születésnapjára, mert az unokatesokkal is van. Hallom, hogy sokat beszélnek róla.

Kicsit utánanéztem, de nem igazán értem, mik ezek és mit tudnak, annyi derült ki, hogy rohadt drágák…

#Super Mario #Lego Luigi
2022. ápr. 8. 14:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Hú, de szeretem a játékot, azért veszek meg minden Mario-s kütyüt a gyereknek, mert én is imádom :D

Két vízvezeték szerelő testvérpár, Luigi volt a player 2 amúgy, ha ketten játszottatok:)

Alin vettem fillérekért Nintendo utánzatot, ugyanúgy néz ki mint az eredeti 85-ös konzol, csak kisebb és mincs ráírva hogy Nintendo Entertainment System és nincs benne kazi, mert az összes játék benne van a memóriájában. Nagyon ajánlom.

Este miután alszik a gyerek, nyomom a Mariot, Pac-mant meg Bombermant orrvérzésig.

36N :D

2022. ápr. 8. 20:02
 12/14 anonim ***** válasza:

A Super Mario Bros. Nintendo/videójáték főszereplőinek Lego-kiadása.

a Legónak nem az a lényege, hogy "tudjon" valamit - ezek kreatív játékok, nem pedig interaktívak (többségükben).

2022. máj. 1. 09:31
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es: én a Super Mario Bros. 3-on nőttem fel (régi szép idők), és most felnőttként azért vettem Nintendo Switchet, hogy lehessen rajta megint játszani ezeket. :D :D :D
2022. máj. 1. 09:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi, már rég jártam erre. Luigit kapott meg valami alappályát, egy-két öltözéket is a rokonoktól. Boldog vele, viszi, ha megy az unokatesókhoz, de nem esik túlzásba.
2022. máj. 5. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!