Mi az a habtapi?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem az illető a szivacspuzle-ra gondol.Tudod,színes szivacsos kockák,amikben gyakran minták vannak,és a földet szokták beborítani,hogy a babák inkább azon kússzanak-másszanak.Pár száz Ft-ért lehet venni nm-ét.
2008. dec. 17. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Plifomból készült puzzle, amit a földre tudsz letenni a babának, kisgyereknek. Olyan, mint a polifom, amit viszel magadra a strandra, csak ez kockákra van vágra, amelyeken kis fogak vannak, plusz a kockákban általában vannak állatok, egyéb figurák vágva, amelyeket úgy tudsz kirakni, mint egy puzzle. Remélem körül tudtam írni, szerintem piztos láttál már ilyet, csak nem tudtad, hogy így is hívják.
2008. dec. 17. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Poliform szrü szivacsbol nagyobb darabokbol állo kirakos amin játszanak ababák hogy ne fázzanak fel vagy ne üssék be afejüket ha eldölnek.
2008. dec. 17. 16:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Most már tudom, köszönöm szépen!
2008. dec. 17. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!