Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A tápszert újra lehet melegíteni?

A tápszert újra lehet melegíteni?

Figyelt kérdés
Nem mindig sikerül eltalálnom, hogy mikor mennyire éhes a babám, így szinte mindig marad. Van hogy 50-60 ml is. A maradékot betehetem a hűtőbe, és felhasználás előtt felmelegítve odaadhatom a babámnak?
2008. dec. 17. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Én nem szoktam megmelegíteni, szerintem nem ajánlatos! Nálunk is van ilyen, de akkor inkább kiöntöm.

Üdv :)

2008. dec. 17. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad.A maradékot ki kell önteni.Csak frissen használható.
2008. dec. 17. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
42%
Én megszoktam melegíteni, ugyanis a kisfiam a koraszülöttön feküdt és ott bizony előre elkészítettek adagokat és amikor mentünk etetni akkor melegítették meg a nővérek. Ráadásul a védőnő is mondta, hogy lehet, de egy adagot max. kétszer.
2008. dec. 17. 16:04
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
Én is szoktam melegíteni + egyszer. Vagy olyat is szoktam csinálni,hogy ami a reggeliből megmaradt, azt a tízóraiba belerakom. Ilyenkor a tápszerben egy kevés babakekeszet felásztatok, reszelek bele valamilyen gyümit (almát, körtét), és úgy adom a babámnak. Imádja, és semmi baja nincs tőle. Így a tízórai is táplálóbb, mert egyébként nem issza meg a napi 500-600 ml-t, ami ilyenkor állítólag még ajánlatos (10 és fél hónapos).
2008. dec. 17. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad melegíteni!

A kórházban általában úgy csinálják, hogy kimérik a hideg vizet, bele a tápszer, és amikor kell, akkor megmelegítik.

Ha már egyszer megmelegítetted, utána nem szabad!

Volt,hogy én is 50-80 miliket kiöntöttem, mert nem volt nagyon éhes a babám.

Inkább vesszen kárba, minthogy bármi baja legyen a babának!

Amúgy a tápszerekre is ráírják, hogy frissen kell odaadni!

2008. dec. 17. 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen,rá is van írva , h nem ajánlatos újra melegíteni!

Ha van melegítőd, én úgy szoktam ha hagy pl. 40 ml. akkor visszateszem a meleg vízbe de nem melegítem! és pihenés után kb. 5 perc folytatjuk az evést. Így nem hűl el és nem kell melegíteni!

2008. dec. 17. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!