Miért akadt fent ezen pár ember?
Gyerekmentes esküvőt szervezünk a menyasszonyommal, jövő májusra. Az esküvő önmagában saját telken lenne, és azt szabtuk meg, hogy senkit, sem rokont, semmilyen szinten nem hozhat senki 12 év alatt.
Néhányan kiakadtak, de mondtuk, hogy vagy gyerek nélkül, vagy sehogy.
Hát meg lehet ezt közelíteni mind a két fél oldaláról...
A ti részetekről: a ti esküvőtök, tehát úgy szervezitek, ahogy nektek, jó, ahogy ti szeretnétek.
A vendégek részéről: hozzám tartozik a gyerekem is, ha engem elfogad barátként valaki, akkor miért nem fogadja el a gyerekem is?
Én nem annyira értem ezt a nagy gyerekmentes esküvő mániát, pedig nekem sincs gyerekem és én se vagyok hatalmas gyerek fan. De nekem mondjuk fontosabb volt, hogy a legjobb barátnőm ott legyen az esküvőmön gyerekkel együtt (mivel kicsi volt, nem tudta volna még lepasszolni), mint hogy tutira ne legyen gyerekbőgés a szertartáson.
Ne haragudj, de ha a meghívottak listájan lettem volna, en is kiakadtam volna...
1, a gyerekem a csaladom része. Vagy nelküle, vagy sehogy.
2, csak a te 2 szép szemedért nem fogadnék bebicsőszt...
3, elitélem ezt az egész gyerekellenességet.
Összeteszem a 2 kezem, hogs nincsenek ilyen "barátaim"
Ha a határ 14-16 lenne, szerintem más lenne.
Ha azért akartok gyerekmentes esküvőt, mert hajnalig bulizni akartok a szülőkkel, azt egy 12 éves anyukájával, vagy apukájával sem tudjátok megoldani, főleg, ha nincs kire hagyni a gyereket.
Másrészről egy esküvőn mindig öröm látni a pici gyereket, ahogy a pároknak örülnek, vagy táncolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!