Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A táppénz beleszámít a GYED-be?

A táppénz beleszámít a GYED-be?

Figyelt kérdés
Egy hónapja dolgozom és babás lettem.Sajnos veszéjeztetett.Táppénzre küldött a dokim!Most akkor gyedet fogok majd kapni?Vagy csak gyest?
2008. dec. 17. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
szia, táppénz beleszámít igen de utolsó 180 munkanapból számolják a gyedet..persze ha eközben táppénzen vagy vagy voltál az is beleesik-én így tudom nekem így volt 2 éve
2008. dec. 17. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy tudom, hogy a Gyedhez a szülés időpontját megelőző naptári év átlagát veszik alapul! Szóval ha abban az évben táppénzen is voltál, akkor az adott hónapra táppénzzel számolnak! Csak minimum 180 biztosított napodnak meg kell lennie ahhoz hogy kapj.

2008. dec. 18. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok megint! Először Gyás-t kapsz, aztán Gyedet és végül Gyes-t! :)
2008. dec. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!