Meddig hagyjam a habtapis játszó szőnyeget a babámnak? Normál szőnyegre cserélném vissza
Figyelt kérdés
Mi nagyon pici lakásban élünk, alapvetően egy hosszú szálú szőnyegünk van a nappaliban, de azt teljesen felszedtem és vettem oda egy nagy játszó szőnyeget, mert mikor még leesett a feje néha akkor nem akartam hogy a bolyhos szőnyeget fejelje meg, most viszont már ül vagy javarészt álldogál lépeget, szerintetek hagyjam még ezt a habtapit? Megmondom őszintén hogy durván nem esztetikus, és eléggé szét barmoltuk pár hónap alatt(kilukasztotta egy csomó helyen a gyerekem) meg a kutya tappancsa is kilukasztotta… nem tudom ezeket mennyi ideig szokás megtartani?2022. márc. 28. 15:21
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan tedd vissza a rendes szőnyeget.
2/5 anonim válasza:
A bolyhos szönyegen a gyerek nem tud menni! Másrészt egyre többször fordul elö, hogy bekoszolja valamivel, és az még rondább, mint a habtapi.
Javaslatom:vegyél újabb habtapit (meg alá esetleg egy sima rendes szönyeget), de még sokáig ez lesz a jó a picinek.
3/5 anonim válasza:
A fiam 2 éves múlt, a habtapis helyén már egy ikeás gyerek szőnyeg van a nappaliban.
Viszont a mai napig egy sarokban használjuk ezt a habtapis szőnyeget, mivel fest…
Könnyebb azt letakarítani, mint a rendes szőnyegből kimosni
Nem esztétikus, de ha már nagyon koszos, lehet újat letenni, és még mindig olcsóbb ez, mint rendes szőnyeget venni
4/5 anonim válasza:
Én a hosszú szálú szőnyeget kicserélném normálra. Se a baba járása miatt, és a kutyaszőr miatt sem ideális. A habtapi egyébként még 1-2 évig jól fog jönni minimum.
5/5 anonim válasza:
Én vissza se tenném azt szőnyeget.habtapi viszont jó meg egy darabig .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!