Újra kaptam egy csomagot a kedves, jó postától! 2500 Ft-ot fizettem 1690 Ft helyett! Már nem azért mondom, de nem jogsértő ez?
Az eladó hibája, hogy nem ragaszkodott ahhoz amit akart. Gondolom rábeszélték valamire ami feláras volt. Úgy kell menni a postára, hogy sima Start csomagként (az az 1690Ft-os) szeretném feladni és punktum. Vagy kitöltötte azt a részt is a feladáshoz szükséges papíron, hogy milyen értékű az ami a csomagban van. Akkor már többe kerül viszont ha eltűnik akkor (azt hiszem 20.000.Ft-ig) kifizeti a posta. Ezt biztosan nem tudta de ilyenkor kérdezni kell. Nem a posta a hibás ebben hanem aki feladta a csomagot. Nem védeni akarom a postát mert nem annyira szeretem őket de ebben az esetben ez történhetett.
Egy tapasztalt vaterás, teszes.
Magának az utánvételnek is van külön díja, nem is kevés. Gondolom az 1690 a postai díj, a 900 Ft pedig magának az utánvételnek a díja (így fizettetik meg a pénzforgalmat)
(Nem véletlenül nem szereti a legtöbb aukciós eladó az utánvételes dolgokat, mert nagyon sokba kerül, és utána náluk reklamál mindenki.) De egyébként pontosan utánanézhetsz minden díjnak a posta honlapján.
Ha nem akarsz így járni, legyen netbankod. Én minden utalást itthonról, a gépről intézek már évek óta, a számlacsomagom is olcsóbb így.
Nem,nem!
990 az alapcsomag és 690 jött rá hogy utánvéttel kértük!
Tisztában voltunk ezzel,de ismétlem:Nem tudtunk elmenni a bankba,utalni.Máskor mi is sima 990 Ft-ért kérjük a feladást.Na de 2500 Ft!!Ennyi volt az értéke annak amit vettem!!kb. 2.5 kiló lehetett,kicsi dobozban..
Volt egy másik csomagom is,azt futárral hozattam el Pestről,és beírtam,jelöltem h Én kérem a számlát és Én fizetem a küldés költségeit!!Erre írt az anyuka,hogy nála a számla és kifizettették az elhozatalt.Mérges vagyok,nagyon!Most utalhatjuk a bankba azt is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!