Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a névről?

Mi a véleményetek erről a névről?

Figyelt kérdés

-petra-

Illetve, milyen vezetéknév való hozzá, mármint hangzásra.

2022. márc. 26. 18:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon szeretem ezt a nevet. Leisztult, egyszerű, kedves.
2022. márc. 27. 12:00
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
*Letisztult
2022. márc. 27. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép.
2022. márc. 27. 14:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szép és az egyik legjobb barátnőmet így hívják, ezért még a szívemnek kedves is :)
2022. márc. 27. 18:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves lányok és csinos nők jutnak eszembe erről a névről. Meg a sziklába faragott Jordán város, ami azért elég menő.

Egy ideig szerepelt a "ha lesz gyerekem, talán ez lesz a neve" listámon, de lehúztam róla, mert engem zavarnak a becenevei, folyton Petrának hívni nekem olyan szigorú hatást kelt, Petinek meg talán nem kéne szólítanom, mert mások félreértenék.

Szóval, ha szerinted szép név, illik a vezetéknevetekhez, szívesen becézed úgy, ahogy szokás/nem becézed egyáltalán és ez téged nem zavar, akkor add nyugodtan.

Ez egy elég hétköznapi név, senki nem rökönyödik meg rajta, de, ha valami extrémebbet adnátok, annak sem a gyakori véleményétől kéne függnie.:)

2022. márc. 28. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!