C saszar után kinek meddig tartott a vérzés?
Figyelt kérdés
4hete volt császárom a 4ik héten alig jött valami inkább csak ilyen sárgás valami de nemsok és tegnap este óta megint verzek este csak halvány ver volt reggelre erősebb színű lett de nem sok
Ez normalis? Tudom 6hetig igen csak a vérzés színe aggaszt
#vérzés #Csszarmetszes
2022. márc. 25. 07:57
1/10 anonim válasza:
Nekem is olyan 6 hetig volt. De kozben volt olyan nap h egyaltalan nem volt, es volt olyan is h csak par csepp utanna megint erősebb vérzés. Viszont mindig piros, sötét piros ver volt. Sarga váladék nem.
2/10 anonim válasza:
6 hétig véreztem különböző intenzitással, utána 2 hétig kevés narancssárga majd sárga váladékozás volt.
3/10 anonim válasza:
Nekem 7-8 hétig volt, éppen hogy kevés volt mire mentem dokihoz a kontrollra.
4/10 anonim válasza:
Nekem kb 2-3 hét volt, 6. hétre pedig már megjött a menstruációm.
6/10 anonim válasza:
Első 5 nap intenzíven, utána még egy hétig maszatoltam. Kitakarítottak, mint a fene. 🤣 3 csm volt, mindegyikkel így alakult, a gyerekek 8 hetes korától pedig menstruálok, szoptatás mellett is.
8/10 anonim válasza:
4 napig erősen véreztem, 2-3 napig enyhén, utána már tisztasági betétet használtam. Talán olyan 4. hétig tarthatott a maszatolás, néha szoptatáskor kicsit felerősödött, de nem volt vészes.
9/10 anonim válasza:
Napra pontosan 6 hétig.
Kb az első 2 hét normális menzesz szerű vérzés volt. Aztán ömlött, majd par napig semmi, epp csak a papíron látszódott, aztán megint ömlött, aztán megint normális volt. A színe?
Szerintem mindenfajta fele piros volt. Nyugi normális
10/10 anonim válasza:
Az egyiknél 3, a másiknál 8 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!