Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány nap után utalja a pénzt...

Hány nap után utalja a pénzt a MÁK?

Figyelt kérdés
Hétfőn adtunk be minden papírt az anyasági támogatáshoz az államkincstátnál,de még eddíg nem érkezett meg a pénz a számlámra!!
2008. dec. 17. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre még várhatsz.Legalább 15 munkanap.Mivel ebbe neked bele fog esni a karácsony,így csak jövőre várj belőle pénzt.De van olyan ismerősöm,akinek hónapokig tologatták a papírjait.Tehát ha 20 munkanap után sem kapsz pénzt,akkor telefonálj rájuk,vagy menj be személyesen.
2008. dec. 17. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia,háát arra még tényleg várhatsz sajnos,nekem 1 hónap volt kereken,az oep-nél meg 2 hónap után utaltak...(Kecskemét)
2008. dec. 17. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem 2 hónapot kellett várnom a pénzemre, a min idő is 2 hét
2008. dec. 17. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Én pécsi vagyok.Én is hétfőn adtam be,és nekem a következő hét csütörtökjén a számlámon volt az egyszeri,a következő hét csütörtökjén pedig az a havi családi is...

Mondjuk neked lehet idén már valóban nem érkezik a számládra mivel a Karácsony közbe esik...

minden jót,7hetes babás

2008. dec. 17. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Nov. 27-én igényeltem, ma utalták a családit és az anyaságit.

(Szeged)

2008. dec. 18. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!