Stresszre, idegi kimerültségre mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Másfél éves kisfiammal vagyok itthon és mostanában nagyon összejöttek a dolgok. Betegség, haláleset, súlyos anyagi gondok és ráadásként a kapcsolatom is romokban a párommal, úgy néz ki, hogy hamarosan külön utakon folytatjuk,ami igen kikészít. Állandóan ideges és feszült vagyok, éjjelente nem tudok aludni, sírnék folyamatosan. De össze kell szednem magam a kicsi miatt, de segítségem szinte semmi. Mit szedhetnék vagy milyen gyógyteát vagy akármit javasolnátok?2010. szept. 13. 11:24
1/2 anonim válasza:
szoptatsz még? Ha igen, akkor max homeopátiás bogyót szedhetsz. Ha nem szoptatsz, akkor javaslom hogy írass ki a házidokiddal Frontine-t, az egy enyhe feszültségoldó és nem okoz függőséget! És nagyon jó. Esetleg ha jó fej, akkor beszélj a védőnőddel, hátha tud szakembert ajánlani a feszültségoldáshoz. (de az nem lesz olyan hatékony mint a gyógyszer.)
Kitartást! És fel a fejjel! Sose felejtsd el, hogy innen már csak felfelé vezet az út! :)
2/2 anonim válasza:
Csak a kérdésedre válaszolva,nekem nagyon bevált a Nervenpflege ez egy gyógynövényes nyugtató.Sokan pedig a Sedatif PC-re esküsznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!